Menjünk együtt strandra hétvégén! (beszélgetés)
külker strand
hatalmas park futósávval, sportpályákkal, ping-pong asztalokkal, és még sorolhatnám...
eszközöket nem láttam...
3 medence egy pici pancsoló,
egy tanmedence és
egy úszómedence,
a parkhoz mérve kevés,
de mozgáslehetőségek bőséggel rendelkezésre állnak...
étkezés kijelölt területeken, medencék közelében tilos!, úszósapka használata kötelező...
hatalmas zöld erdővel körbevett terület.
Én nem ismerem ezeket a tavakat. Viszont azt tudom, hogy a balatonlellei Napfény strandon homokos partszakasz van és nagyon kellemes. :D
Én Pesten a Palatinust kedvelem.
mintha magamat hallanám, csak én egyedül vagyok egy csemetével...
de a balcsi összejött volna, ha jó az idő...(napi 2000ft)
Én sem:)a barátnőmtől kértem telót kölcsön,meg a páromnak is az van.
Úgy vettem észre,hogy mostanság elég sok kedvezményt adnak,bár a percdíjaik magasabbak,mint ahol én jelenleg vagyok,így még vacillálok :D
Moziba is érvényes a keddi fél ár,múzeumokba,konditermekbe,elevenparkba-
Mivel sajna nem tudtam elvinni a gyerekeimet nyaralni,nem jött össze a Balcsi:((15 ezerért kaptunk volna egy hétre szállást Alsóörsön,de a stranddíjak magasak,és a benzinnel,költőpénzzel,kajával együtt már 80 lett volna-amit nem tudtunk most bevállalni.
Így marad a strand,vagy tó-egyszer-kétszer:))
:)
nem vagyok vodás...
Jól olvastad,valóban szerdai napon van a kedvezményes jegyár,a fél áras kedvezményt megszüntették:(
De a Vodafonnál van a köszönet program akció,ahol keddenként el lehet jutni fél áron strandokra,gyógyfürdőkbe,vidámparkokba,stb.Mi is nemrég tudtuk meg a facebookról:)
állítólag vannak :)
biztos jó lesz:)
idén nem szerda a strandnap?
mintha úgy olvastam volna...
mi a paskálra járunk kicsi és borzalmas meleg :) a fák fiatalok a strandon, árnyék alig
ezért dönttem most, hogy felfedezzük a külker parkot :)
Jól úszni mi sem tudunk,de gondolom van sekélyebb partszakasz a kiépített strandon,strandokon.Homokos partra gondolok....Vagy ne álmodozzak???
Mindenesetre valahova elindulunk,aztán meglátjuk.D
Kedden Palatinus,mert fél áras -úgyhogy az biztos,csak legyen szép idő:))
veresi állítólag jó..
a másikat nem ismerem
viszont mivel nem tudok jól úszni, így marad a strand :)
Sziasztok!Hallott valaki a Némedi tóról??Holnapra tervezném:D
Már Á tól Z -ig átnéztem a neten az összes létező tavat,ami fürdésre alkalmas,és Budapest vonzáskörzetében van.
Találtam még egyet Veresegyháza mellett Domonyvölgyi tó,kb 30 km,de a városon át kell kecmeregni,és így 50 km:O
Na egyből leakarják húzni az embert, ezaz! :DD
Hurrá nyaralunk és nincsen záróra ugye... :P
Szia Tomi! Megint nyaralunk? :))))))))))))
Aranyos srác vagy, csak kár, hogy a fiam lehetnél.
További ajánlott fórumok:
- Hova menjünk, kiránduljunk hétvégén? - Hétvégi programok, tippek
- 7 hete vagyok együtt egy fiúval. Hétvégén szülinapja lesz! Szerintetek ilyenkor "milyen" ajándékot vegyek?
- Csajok! Menjünk együtt nyaralni a tengerre!
- Te sem szeretsz egyedül mozogni járni? Menjünk együtt!
- Milyen gasztrorendezvényre menjünk hétvégén?
- Most hétvégén, ha van kedved strandra jönni (Budapest) vagy Balatonra, akkor itt a helyed! :)