Csajok! Menjünk együtt nyaralni a tengerre! (beszélgetős fórum)
Szia!
Ibiza nem hoz lázba, nem vagyok akkora diszkópatkány :))))))
Tunézián és Egyiptomon vacilálunk, hogy melyik legyen. Majd eldől a hó vége fele.
Egy kalamajka miatt még az útlevelemet is tegnap sikerült csak megcsináltatni, mert a régi lejárt, ezért az is hó vége fele lesz kész. Akkor keresünk majd vmi jó kis last minute-tet.
de mindenkeppen erdekel
ugyhogy maradjunk kapcsolatban
nekem sajnos nincs msn cimem
egyebkent Ibiza nem erdekelne titeket?Az is megoldhato 100.000 -böl es ott sem muszaj bulizni de jobban fiataloknak valo es rengeteg dolgot lehet ott csinalni gyönyörü a tengerpart is
nem muszaj...csak kerdezem..
hetfön leszek megint bent akor majd irok...
3-man megyünk és valami szimpatikus szállodát szeretnénk félpanzióval.Idén nem akarunk utazgatani, csak pihenni és bulizni. Max átmegyünk Monastirba vagy Sidi Bou Said-ba.
Már voltunk ebben az országban de nagyon szeretjük és olcsó.
Viszont a mostani árak mellett majdnem egy áron van Egyiptommal, ezért ha megyünk befizteni és Egyiptom is e körüli áron lesz, akkor lehet Egyiptom mellett kötünk ki.
Ha gondolod privátban elküldöm az msn címem és ott beszélgethetünk.
Augusztus első napjai. Attól függ, melyik irodát választjuk, mert Kedden és Pénteken mennek repülők oda.
Ezért nincs meg a konkrét idő. Last minuttal megyünk, így 24 után akarunk foglalni.
Érdekel a dolog? :)
Szia!
Szoval akkor mikor mentek pontosan?
Mi is last minutra várunk :) De úgy tervezzük, hogy max 110 ezerből kihozzuk a nyaralást egy félpanziós ellátással. Tavaly sikerült illettékkel és mindennel együtt 97 ezerből megoldani egy 3 csillagos szállodában.
De amúgy se sokat töltünk a szálodában, mert tavaly is strandoltunk, kirándultunk..
Mindig találunk vmi jó programot.
Sziasztok!
Mi barátnőimmel augusztus elején szeretnénk menni Tunéziába. Ha valaki gondolja csatlakozhat hozzánk is. Tudom milyen rossz, ha menne valaki de nincs kivel.
Az hogy kinek az autojaval meg nem tudom
de az utiköltseg ugyis annyi reszre lesz felosztva ahanyan megyünk
Hat ezt most pontosan nem tudom megmondani
utiköltseg + kaja amit ott esztek+szalloda
utiköltseg nelkül(mert nektek Misolcrol nagyon messze van) kb 200 € 4 nap ebben benne van a kaja meg a szallas
Hat igazabol eljöhetne ö is....
nem muszaj ugy hogy csak csajok..
igazabol csak 4 nap lenne augusztus vegen kocsival az olasz partig az kb 5 ora a hatartol
Én szivesen tartanék veled,de a párom tuti nem örülne neki:(
Meg babát várok,nem utaznék ,olyan messze ...fárasztó:(
De ebben a melegben olyan jól esne egy kis "tenger:)"