Hová menjünk nyaralni 70 ezerből? (beszélgetős fórum)
Sárváron önellátó apartman 3000ft/fő.
Fürdő, vár stb, a közelben Kőszeg, Ausztria, Sopron
Balaton 4260 F/fő teljes ellátással
van bőven, csak keresni kell :) Az pedig igazán örömteli munka szerintem :))
Neked is megküldöm majd az üdülési csekkeseseket.
Közben találtam egy oldalt:
www.civilkd.hu baloldalon felajánlja az üdülési csekkes keresést - megnéztem, van Siófok, Szántód, Szabadi, Bakony, Tiszakécske stb.
Köszönöm szépen mindenkinek!!Nagyon meglepődtem, amikor azt láttam, hogy 3 perc alatt ennyien írtam!!:) Irtó rendes emberkék nézegetik ezt a honlapot. Köszi a sok jó tanácsot, jók az ötletek!
Ha valakinek van ötlete, konkrét hely, ahol jártatok ketten, és ennyiből megvolt, az is írjon.
Például Hajdúszoboszlón is hirdetnek 7 éjszakás félpanziós üdülést 21.900.- Ft-tól.
(Lehet, hogy csak elő - illetve utószezonban).
A hirdetésben az elérhetőség: www.jazminapartman.hu
Én nem voltam, nem tudom milyen.
Nézz utána, sok ilyen hasonló van!
Üsd be a neten, hogy üdülési csekket elfogadó helyek. Vannak olcsobbak és drágábbak. Van olyan is ahol van kaja, nektek az lenne a legjobb mert azzal az egészet tudnátok fízetni.Addig maradnátok mig tart a csekk.
Mi önellátos vendégházakba szoktunk járni.
Tavaly is önellátós volt, de a hely olyan volt, hogy a mradék pénzt le tudtuk vásárólni.
Holnap megyünk hétfőig, a szállást jeggyel fízetjük, Ópusztaszeren a belépőket és szegeden a múzeumbelépőket is jeggyel fízetjük.
Számitásom szerint még egy hétvége belefog férni.
Végülis a kajára szánt pénzt itthon s elköltöm, mert enni itthon is kell.
nos vagyok,szóval nagyon jó!!
Balaronfenyves környéke nyugis,megbízhat stb....
72 megyünk 5napra 1szintes házikó és medencés (beépített medence) felszerelt ház és csak mi
bocsi,gyerek hoxája
nem lépet ki belöle
mi is igy megyünk mindig
senki nincs ott,és ennyi,elöre meg v eszek ami kell bepácolom lefagyasztom, ott meg van cba és tudok olcsón venni bármit még;)
Balatonra menjetek,ahol tudtok kulcsra kész házat bérelni
Kaptunk 70 ezer ft értékben üdülési csekket és nem tudjuk hová menjünk belőle nyáron, vagy mit kezdjünk vele. Tudnátok tanácsokat adni, hogy mire elég, vagy nem elég? Nem tudunk mellé költeni, ezért bele kellene férnie a nyaralásnak kettő ember részére. Kivitelezhető valami belőle, akár csak egy rövidebb de egyszerűbb, valami fürdő melletti rövid nyaralás?
Várom a felvetéseket, köszi előre is!