Melyiket válasszam? (beszélgetés)
Köszönöm a gratulációt, de még korai nagyon! :) Igazából sosem önmagamért teszem, amit teszek most is, de lehet hogy tévedek. Belőlem inkább a külsőségek váltották ki (emberek, tükröm-tükröm), na meg persze a ruháim amiket nem tudok előszeretettel hordani! :/
Őszintén nagyon hálás vagyok a jó és kedves szavakért! :) Már csak ezért is megyek előre és nem okozok csalódást! :) Tényleg köszönöm!
Hu, hát köszönöm! Csupa érvelő dolgot említettél. :) Remélem igazad lesz és tényleg maradt némi kitartás bennem és gyakorlat is. Mégis bepánikolok pedig a gépek adottak az emberek segítőkészek. Talán velem azaz magammal van gondom.
Heti hány alkalom? Hát, a kedd és a vasárnap kivételével minden nap délelőtt 1 óra és esetleg délután 1 óra. A délelőtti verzió, amíg be nem melegedem, addig jobban bejönne.. ^_^
Nem lehet, hogy nekem szántad az üzit? ^_^ Csak mert úgy tűnt :) :)
Köszönöm a biztatást! Igazad lehet, túl gyorsan akarok fogyni! Nem fog menni érzem magamon főleg a pulzusomon egy idő után, hogy ELÉG! Igazad van teljesen! :) Visszafogom magam és marad 1 óra edzés egyenlőre.. :)
Na.....
Szóval a taposóról én is lefordulok egy-két perc után(igaz,a legnehezebbre van állítva),pedig amúgy futok,tornázom,legújabban a fegyenc edzéssel próbálkozom.A fokozatosság a fontos!Nem kell mindjárt két órát edzened,mert egyrészt úgy sem bírod,másrészt meg jobban jársz,ha megkérdezel ott egy edzőt.Nekem azt javasolták,hogy minden napot nevezzek el valahogy és a szerint eddzek.Például hétfőn csak lábra.
Most épp ezt is szüneteltetnem kell,de ez a fajta edzés,egy kis futással(nem mindig a merev edzőterem!)kiegészítve egészséges edzés és hatékony fogyókúra is :)
Sok sikert! :)
Először is köszönöm a hozzászólást, megnyugtatott.
Másodszorra pedig azt tudom mondani, hogy az edzettségi szintem jelenleg = a nullával, ha erre gondolsz. Nem csak az idő hiánya miatt kellett korábban megszakítanom az edzést, hanem mert mikor a taposógépen eltelt az első perc, már tudtam, hogy végem van. Összesen talán 40 percet edzettem, de akkor nagyon kerekítek! :D Szóval van mit fejlődnöm még.. szóval akkor kettő is kell. Igen!
Sokat segítettél, köszönöm!! :) *-*
A helyzet az, hogy jó ideje nem voltam konditeremben így felszaladtak a kilók rám. A régi konditerem ahova jártam jó volt, de általában ismerősre kellett a hazautat illetően támaszkodnom és sokszor kifutottam az időmből vagy éppen túl keveset lehettem. Valamint sokan is voltak, állandóan. Ettől függetlenül szerettem.
Most egy közelebbi konditerembe járok, konkrétan 20 métert kell mennem. Sokkal modernebb és ezáltal drágább is (az annyira nem zavar), de már ma, az első alkalommal nekem idegen volt. Persze segítőkészek voltak és udvariasak, mégis megijedtem az ismeretlentől. Időben is megint csak máshogy alakul az edzésem. Reggelente is tervezek lejárni, de akkor is csak 1 órám van, délután pedig tumultus van. Nem tudom mitévő legyek ezt illetően. Egyáltalán mennyi idő kell edzésenként? 1 óra? 2? Kb 6 kiló lenne az amit le kell adnom és úgy érzem nehezebb mint valaha..
Köszi előre is! :)
N/25
További ajánlott fórumok:
- Melyiket válasszam? Férj? Szerető? Új kapcsolat?
- Fogamzásgátlók – melyiket válasszam?
- A 2 srác közül melyiket válasszam?
- Táncszőnyeg ajándék - melyiket válasszam és hol vegyem?
- Informatikából ECDL vizsgával vagy érettségivel érek többet? Nem tudok dönteni melyiket válasszam!
- Melyiket válasszam? Frontline spot on vagy combo spot on?