Melyik tengeri halat lehet legfinomabban és legegyszerűbben sütni? (tudásbázis)
18. Manilu
2010. febr. 21. 16:39
nyelvhalat,isteni finom
17. MelisUK
2010. febr. 21. 16:26
a foltos tőkehalat rengeteg féle képpen el lehet készíteni és mindenhogy fincsi
16. laszlozsu
2010. febr. 21. 15:01
A pangasius tényleg finom. Most hétvégén próbáltam ki én is először. Só, bors a halra, a lisztbe néhány morzsolt zöldfűszer és nagyon kevés olíván megsütöttem.
Fokhagymás fűszervajjal locsolva tálaltam.
15. dzsigg
2010. febr. 21. 15:01
pangasius.hmmm,panirba sütve citromlevel lecsepegtetve,egy kis sült krumpli,vagy salata melle,strand idöben isteni finom.
14. marc§ika (válaszként erre: 11. - Pritta)
2010. febr. 21. 14:58
pangasius=cápaharcsa
13. pritta (válaszként erre: 10. - 2104cc91e8)
2010. febr. 21. 14:56
hm, ez jól hangzik... :)
12. Ncilány
2010. febr. 21. 14:56
Morzsába meghemperegtetni, és sütni.
11. pritta
2010. febr. 21. 14:56
És már nem pangasius, mert ha jól tudom ezt nem nagyon találtam külföldön...
10. 2104cc91e8
2010. febr. 21. 14:55
Ha van rá idő akkor sós fokhagymás tejben engedem fel a fagyott halat és másnap lecsepegtetve citromot facsarok rá, majd lisztbe forgatom és átsütöm mindkét oldalát:)
9. vevri
2010. febr. 21. 14:55
1. édespaprikával, fűszerkeverékkel megszórom, citromkarikákat rakok rá, majd 15-20 percig sütőben sütöm.
2. citromlével megcsepegtetem, sós-paprikás-bazsalikomos lisztben kétszer megforgatom, és megsütöm.
8. Vikoka18
2010. febr. 21. 14:55
Tonhal
7. marc§ika (válaszként erre: 5. - Pritta)
2010. febr. 21. 14:54
a tapasztalatom a pangasiussal kapcsolatban hogy hamar megsül hirtelen kell megsütni mert máskülönben "elillan" a husi,és nincs halíze!nagyon nagyon finom.
6. spatifillum
2010. febr. 21. 14:51
ez egy trópusi folyami hal:)
5. pritta
2010. febr. 21. 14:51
esetleg van tapasztalatok ilyen halak sütésével kapcsolatban?
4. vevri
2010. febr. 21. 14:51
Én is a pangasiust szeretem a legjobban, gyorsan elkészíthető :)
3. Bettyg
2010. febr. 21. 14:50
pangasius ☺
2. marc§ika
2010. febr. 21. 14:49
pangasius
1. pritta
2010. febr. 21. 14:48
MelyikTENGERI halat lehet legfinomabban és legegyszerűbben sütni?