Melyik tejszínt lehet felverni kemény habbá fixáló nélkül úgy, hogy ne essen össze fél percen belül? (tudásbázis)
Nem kell hozzá semmi,csak hűtőbe kell tartani előtte kb 20 percig,diszíteni is lehet vele.
nekem nagyon bejött.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A Hulala tejszínhez is kell habfixálót tenni?
Almatortát szeretnék csinálni karácsonykor, és a tetejére tejszínt kell tenni, illetve a díszítése is abból van!
a hulalát lehet venni pl.metroban ,corában stb...
Azért nem esik össze ,mert nem tejszín....növényi eredetű......és természetesen csak gyfelé keverjük
Aham, köszi mindenkinek! Ma sikerült felverni egy Oké-t is végre jó sok habfixálóval. :)
Mondjuk én porcukrot nem szoktam a tejszínbe tenni, a cukor befolyásolja az állagát?
szia Megnéztem
MetRO QALITY At egyik oldalán angolul van írva a másikopn németül : wipping cream..és schalshane
és piros számmal van ráírva hogy 40 % ....az egy liter 706 ft ilyen tipusba van 30 % OS IS van.
Kék doboza van
Csak kíváncsiságképpen kérdem, létezik 40%-os tejszin a valóságban is ? :)
És ha igen, talán még kapható is valahol? :)
a hullalla gusztustalan növényi erdetű tejszínnek nem nevezhető borzadvány.
Sajnos a cukrászdákban is ebből csináljáj a sütiket.Azoknak a sütiknek már rég nincs semmi köze azokhoz amit mi régen megtanultunk.
Sajnos az emberek meg hozzászoktak ehhez a gagyi habhoz
További ajánlott fórumok:
- Tejszínes lúdláb tortához milyen tejszínt használjak?
- Hulala tejszínt szeretnék most felverni, mire figyeljek? Gyorsan menjen a robotgép vagy lassan, mennyi ideig? Kell bele habfixáló? Cukor?
- Az 1 éves babámnak szeretnék tortát sütni szülinapjára.Tejfehérje allergiás.Tud valaki 100% növényi alapú tejszínt?
- Miért nem sikerült a habtejszínt felverni?
- Milyen tejszínt használjak tortára, amit keményre jól fel lehet verni és tartósabb? (kivéve Hulala)
- Melyik (tejből készült) tejszínt lehet jól felverni habosra?