Melyik táplálékkiegészítők segítik tényleg a fogyást? (tudásbázis)
Ezt néhány év alatt tapasztaltam a családban.
Az ismerőseimnek is bevált.
Eddig ez a legjobb módszer. Nem fogyókúrára találták ki, hanem kórházban ezzel a módszerrel gyógyították azokat az embereket, akikről máshol már lemondtak, vagy gyógyíthatatlannak minősítettek.Több évtized, és sok orvos tapasztalata van benne. A jó testsúly csak egy mellékhatás!
Nem is akármilyen, az egészség mellé.
Én nagyon sokat köszönhetek ennek a módszernek.
Sajnos nem az én kitalálmányom! Dr. Bakanek György kedvenc mondása.
A gyógyszeres fogyás sehogy sem jó.
A Nopalin pedig egyszerű fügekaktusz!
Most olvastam a káposztaleves fogyókúrások topikját, ha ismernék a vércsoport szerinti étrendet, rájönnének, nincs olyan kúra ami mindenkinek jó!
"A hízáshoz vezető út fogyókúrákkal van kikövezve! "-Ez zseniális:)
A gyógyszerekkel csak annyi a gond hogy visszaszedet a befejezés után az egészet kamattal..Kérdés hogy pár hetes sikerért megéri-e gyógyszerezni ,és plusz kilókat felszedni a végén.
Teljesen igazad van, de hiába!
Legtöbben úgy akarnak fogyni, hogy semmin ne kelljen változtatni.
A Nopalin is arra jó, hogy elveszi az étvágyat és pótol sok vitamint, ásványi anyagot.Ez egy kis segély annak aki nehezen kezdi.Van akinek szüksége van ilyenekre, mert nem bízik a saját erejében.
A hízáshoz vezető út fogyókúrákkal van kikövezve!
Az én kedvencem továbbra is a vércsoport szerinti étrend, csak mértékkel...
A fogyást a kalóriacsökkentés segíti,a többi csak business.Magyarul ha kevesebbet eszel a napi kcal fogyasztásnál fogysz,ha azonos súlytartó vagy ,ha kevesebbet viszel be fogysz.
Ennyi a trükk és semmi más,a varázsszserek csak önámítások,és magyarázatok arra ,hogy mi miatt is nem fogyok.../mert nem szedtem.../
Nopalin - vagyis fügekaktusz
Vízhajtó, testsúlyszabályzó
Napi 3x2 elveszi az étvégyat (ez csak arra a gyártmányra vonatkozik amit én ismerek)
Többféle is létezik, ezeket nem ismerem.
Tán nincs akkora különbség...
Wow, köszi a részletes magyarázatot! :)
Én is úgy tudom, h ez egész jó, meg így legalább később nem fogok "lötyögni a bőrömben".
Ok, inkább türelmet varázsolok magamnak! :)
zöld tea ---> nem magyarázom
L-karnitin ---> aminosav, leginkább húsokban található, az emberi szervezet is képes előállítani kis mennyiségben; csak edzés mellett ajánlják szinte
guarana ---> koffein növényi formájá, természetes "zsírégető", hisz azáltal hogy energiát ad, többet mozog az ember, így jobban ég a kalória
Chitosan ---> zsírblokkoló, nem engedi azokat felszívódni a gyomorból, ez a mellékhatása is lehet, hisz vitaminok egy része zsírban oldódik, de megfelelő használattal akár heti 2 kg-tól is meg lehet szabadulni (állítólag volt ilyen tanulmány)
HCA ---> chitosanhoz hasonló a hatása
yohombine ---> alpha receptor blokkoló, mely receptor megakadályozza a zsírok bontását sejt szintjén, na ez a szer leállítja ezt a receptort; én személy szerint nem ajánlom, rám nagyon rossz hatással van, konkrétan szívritmus zavarom volt tőle minden egyes alkalommal, de van aki erre esküszik.
CLA ---> konjugált linolsav: guaranával súlycsökkentő hatása van, amúgy vitatott, hogy pontosan mire is jó, minden esetre tuti, h nem árt
Ennyi jutott eszembe! heti fél kiló tök jó, ez havi 2, ne akarj többet, inkább türelmed legyen több! Egyébként a legjobb anyagcsere gyorsító a mozgás!
Akkor az nem kell! :)
És a többi, amit előtte soroltál fel?
Ha figyelek az étkezésre és mozgolódok kicsit, mit tehetek meg azért, h kicsit gyorsabb legyen a fogyás. nem nagyon, csakp icit. Most kb. 0,5 kg/hét, csak nehezen indult be. Bár ez normális, ha jól tudom...
Most csalánteát iszom pár napja, remélem ez tényleg picit méregtelenít! :)
Mi azaz MRP?
És a lentiek közül melyik mire jó?
Rengeteg van belőle, pl zöld tea, L-karnitin, guarana, Chitosan, HCA, yohombine, CLA. Ezek mind SEGÍTIK a fogyást, ha mellette megvan a megfelelő diéta és mozgás.
MRP-t nem sorolnám ebbe a kategóriába, az picit más...
Szia!
Az igaz, hogy nem olcsók a táplálékkiegészítők, de ha megvan a hasznuk, akkor érdemes enni őket. Mégiscsak az egészség a legfontosabb. Ha pedig fogyni szeretnél velük, akkor meg úgyis táplálékHELYETTESÍTŐk, tehát a normál kaja helyett eszed, ami ugye mindenképp pénzbe kerül. És ha betartod a többi tanácsot is, amit kapsz hozzá, akkor az életmódod is megváltozik, úgyhogy amikor már nem eszed a kiegészítőt vagvy helyettesítőt, akkor is meg fogod tudni tartani az új alakodat.
Sok sikert, akárhogy is döntesz!
Szia!
Én is téplálékkiegészítővel fogytam le szülés után-78 kilóról 60-ra.De sajnos visszahíztam-tudom saját hibám mert sokat nasiztam ha betartottam volna hogy napi 3-szor eszek és este 6 után semmit nem jártam volna így.(rokonom lefogoytt és azóta se hízta vissza).
Most próbálkozok diétákkal-de nem jön be semmi.pl. tojásdiétét csinálltam de amikor férjem hazahozta a spagettit nem tudtam ellenállni neki(anyós konyhán melózik).Viszont a táplálékkiegészítőt innék nem lenne gond mert akkor délbe megehetem amit szeretek és nem lesz hiányállapot mint más diétáknál.Ha kiéhezik a szervezet képes következő napokba dupla annyit enni az ember.
Táplálékkiegészítővel csak délbe ettem-de bármit volt hogy pékárut kívántam,volt hogy kis chipset stb.-és mégis lefogytam.
Ujból elkezdeném-csak hát nem olcsó.
De akkor az az amit Hoxa is ir?
Van egy olyan fórum is...ott is irsz a sikereidről;) egyról beszélünk akkor?:D
További ajánlott fórumok:
- Szépség, egészség és fiatalság - a táplálékkiegészítőkkel
- A DHEA nevű táplálékkiegészítő segített valakinek abban, hogy lombibébi programja sikeres lett?
- Próbálta már vki az acai berry táplálékkiegészítőt és a colon cleanse-t együtt? Mik a tapasztalatok?
- Ismeritek a nemrég közzétett "mérgező táplálékkiegészítők" listáját? Hol lehet elolvasni?
- Miért van szükségünk táplálékkiegészítőkre?
- Milyen gyógynövények/GYÓGYTEÁK (herba) segítik a fogyást? Miért azok?