Melyik magyar ismert ember vagy celeb gyereke lennél szívesen? (beszélgetős fórum)
Nem megyek messzire. Bármelyik fórumozó gyereke lettem volna. Néhányatok eléggé normális szülő. :)
Nekem elég lett volna annyi is.
Ha választani kellene mindenképpen, akkor lennék Madonna lánya. Lourdes Linda. :D
Anyut nem cseréltem volna le sehány millióért.
Apámat jobban, de elvoltunk nélküle, úgyhogy: egyiké sem :)
Nagyon-nagyon régen Kondor Katinak volt egy műsora, gyerekekkel beszélgetett a boldogságról.
Egy tizenéves kislány mondta, ő nem tudja, mi az, de valami olyasminek képzeli, hogy az anyukája és apukája sokat van otthon és beszélgetnek, játszanak.
Egyáltalán nem ismert, de nagyon gazdagok voltak a szülők, rengeteget dolgoztak. Név nélkül ment, több adás volt, ez maradt meg bennem.:(
😂 értettem én a tréfát, ne aggódj
De Csernusért muszáj harapnom kicsit ... 😅😜
Nem is gondoltam. Én sem Vajna Timi helyére pályázom 😂😂😂
De nem hiszem, hogy nagy a különbség a viselkedésben apaként és partnerként.
Nem vagyok ismeretségben, csak én voltam a szerencsés kiválasztott lelki szemetesláda 😜
Már szemétkedni sem tudok rendesek, pszichomanust akartam írni, de a tudatalattim lekeverte 😎
Nem látszol csórónak, én sem vagyok az, de nincs a pénzmennyiség, aminek ne örülnék. 😜Főleg ha csak mókázunk.
Jajj, nem fogtok tudni lebeszélni róla.
Azt meg külön sejtettem, hogy te tuti ismeretségben vagy ... 😅
De ... Nem az volt a kérdés, hogy kit NEM akartok 😜
Amúgy meg nem pszichológus, hanem pszichiáter doktor.
Csórónak látszom? 😳😅
Nehogy azt hidd, hogy olyan kellemes a pasi. Egy időben kerülgették egymást a barátnőmmel.... Bár ez jó tíz éve volt, azóta megszelídülhetett 😛
Pszichológusként mindig imádtam, de pasiként egy isten csapása volt. Válassz inkább egy pénzembert 😎
Ennyire nem kell egy csevegős fórumot komolyan venni. 😀
Játssz! 😀
További ajánlott fórumok:
- Szívesen lennél Magyarország leggazdagabb nője?
- Külföldön élő családok. Tanulnak a gyerekek magyarul?
- Tej és tojás mentes egyszerű ételeket keresek, amit gyerekek is szívesen esznek.
- Vajon élnek Algériában Magyarok?Ha igen, szivesen kommunikálnék vele:-)
- Angliában élő magyarokat keresek, én Crawleyben lakom, szívesen találkoznék itt élő magyarokkal.
- Angliában élő magyarokat keresek, West Rowban lakom, szívesen találkoznék környéken élő magyarokkal