Melyik iPhone-t vennétek most? (tudásbázis)
Az még elméletileg nem feltétlenül csereérett, de vannak, akik már 90%-nál cseréltetik, mert zavarja őket, hogy 10%-kal kevesebb ideig használhatják töltés nélkül. A 87% azt jelenti, hogy ha eddig mondjuk napi 3,5 órát tudtad nyomkodni, akkor most már "csak" kb. 3 órát tudod. Nyilván ez a két érték függ attól is, hogy mire használtad, mert az alkalmazások különböző mértékben szívják az energiát. Bár ha épp zsebben/táskában van, akkor is merül(beállításoktól függően), tehát ezek megközelítő adatok.
Tomi
Még nem vettem,csak érdeklődtem üzletben is.
12 minin gondolkozok most. Az nem olyan nagy. Erről vélemény?
Én is ezért cseréltem le főképp a régi almám.
Én nagyon szeretem, az aksija is tökéletes, Néha egész nap nyomkodom (sajnos) és még így is 30-40% marad estére. A kamerája is király és elég nagy a kijelzője. Ezt is megéri, de ha megteheted akkor vedd az újabb telót. :)
Nem 1 évre. A mostani 3,5 éves. Jó lenne ha kibírna 3-t.
Szívem szerint nem is vennék újat,csak nagyon merül. És ha veszek egy újat,az is hamar odajut.
A te XR-ed mennyit bír egy töltéssel?
Személy szerint ezek közül egyiket sem, mert van egy XR-em és imádom :)
Amúgy 12 éri meg most a legjobban, az a legújabb. Gondolm nem 1 évre tervezed.
Melyik van neked most? Miért nem vennél iPhone-t már? Nem jók az újabbak?
Anyukámnak Huawei van, a cégesem Samsung. Rühellem mindkettőt az iPhone után, igaz ezeket keveset nyomogatom.
7-es iPhone-om van, már cseréltek aksit meg hangszórót, de nekem még mindig inkább megéri javíttatni, mint újat venni. Viszont ha egyszer megadja magát, akkor lépnem kell gyorsan, ezért kérdezem.
Most 8-asom van, nyáron lesz két éves, szerintem még kb. 2 évig nem lesz szükség váltásra. Ha most vennék 12-es minit 128 GB-s memóriával.
Uramnak 12-es Pro Max-a van, imádja, sok ismerősöm vett SE-t, és nagyon elégedettek vele.
Miről váltasz?
Tavaly nyáron vettem, sima 6-ról SE-re váltottam. A többi típusról nem tudok nyilatkozni.
Elégedett vagyok vele, amire használom arra elég. Netezés, néhány app, tevékenység, ilyesmik. Wacth-csal együtt nekem megfelelő
A kérdésedre a válasz, nagyban tőled függ.
Pénz keret és napi használat függvénye.
További ajánlott fórumok:
- Ti vennétek valami árucikket áruhitelre most a válság idején?
- Melyik babakocsit vennétek: Rafpol Fenix vagy Bergon Q12 Camarelo?
- Melyik fülest vennétek inkább az alábbiak közül?
- Melyik mosógépet vennétek meg?
- Milyen telót vennétek/vesztek mostanában?
- Melyik automata mosógépet vennétek meg az alábbiak közül?