Milyen telót vennétek/vesztek mostanában? (beszélgetős fórum)
Alabólból nekem sincs gondom az s8-as telómmal. Életem első okostelója. A szívemhez nőtt nagyon...de tartok azért az akksicserétől, mivel mégsem az eredeti lesz benne, hanem egy utángyártott...
3000mAh-es alapból, tehát nem várhatok amúgy több napos töltöttségi szintet. 😃
Ebben a helyzetben én akksit vennék az S8-ba. Két évig még biztosan lesz szoftvertámogatás rajta.
Nem szeretem a Samsungot, de van néhány a környezetemben, eléggé szeretik.
Nagyon nem vagyok egyszerű helyzetben. Tényleg márkahűséges vagyok alapból...de ezen a samsung s21-en kiakadtam. Ennyi pénzért nagyon szídják a vásárlók, külsőre és tudásban szinte semmit sem fejlődött. Szóval.. most vagyok a gondban.
Ha új akksit kérek az S8-as telómba... az egy dolog, kibekkelek még 2 évet vele, ha úgy van..de a frissítések elérhetőek lesznek rajta és jók is? Ez a kérdés...
Nagyon köszi a sok véleményt, még nyomozok és várok. Nem kapkodom el, ha újabb 4-5 évre tervezek..
Évek óta iPhone készülékem van, az utolsó 6 éves SE.
Nem hiszem, hogy még egyszer azt veszek.
Csakis iPhone-t. Az új SE és a 12 Pro szuper jó készülékek. De egyelőre nem tervezem, mert a 2,5 éves 8-as-om még mindig szuper.
Semmiből ne vedd a frissen piacra dobott modellt, a gyerekbetegségek még sűrűn kijönnek, bármelyik márkánál.
Cégtől van iPhone 12, utálom az oprendszerét. 🤷♀️ Előtte Oneplus volt, imádtam. Sajnos az új Oneplusok is túlárazottak így lemondtam az új telefonról mikor kaptam cégest.
Ha sajátot kellene venni, ezek közül egyiket sem választanám. Ár-érték arányban vannak sokkal jobbak.
Egyetlen pozitívumot tudok az iPhone javára: nagyon jó a kamerája.
Samsunggal eddig én is elégedett voltam, és sztem a következő is az lesz.
Az Iphone-t túlárazottnak tartom + a marketing-stratégiájukkal sem értek egyet, + nekem is jobban bejönnek az androidosok.
Huaweit is többen ajánlottak már főleg a kamera miatt.
Oneplust, Xiaomit is többen vettek most a környezetemben. Fiúk. :D
Max havi 20 ezer ft-ért tudok kihozni kedvezményesen telót 2 év hűségidőre. (Tarifa csomag+készülék)
Nem hetente váltogatom a telóm, és nem veszek felesleges média eszközöket sem, úgy értettem a "jól gazdálkodást". :) Hűséges vagyok a telóimhoz.
Az új Honor V40? Hallottatok róla, hogy levált a Honor a Huaweiről?
Én maradnék az Iphone-nál.
Hogy te mit vegyél, fogalmam sincs;)
Jelenleg nem tervezem.
De olyant semmiképpen, amivel a köldöklesők szektáját gyarapíthatnám.
Mivel jól tudok gazdálkodni a pénzemmel, új telón gondolkodom.
????
Amúgy Samsungot vennék-veszek
Jól tudsz gazdálkodni a pénzeddel, azért kell új telefon?! 😆
Akkor szerintem nézz utána, hogy mennyibe kerülne, ha egy web shopban vásárolnád meg a telefont! Mert ott olcsóbb szokott lenni. Vagy a tarifa csomagod túl magas árú. A szolgáltató általában nem jótékonyságból ad telefont...
Samsung s8-as telóm van ( több mint 4 éves) és összességében az akksiját eltekintve nincs kifogásolnivalóm benne. Viszont, új telót hozhatok ki kedvezményesen, hűségidővel. Mivel jól tudok gazdálkodni a pénzemmel, új telón gondolkodom. Az új Honor-t nagyon dicsérik, viszont a Samsunk s21 erősen rossz közvéleménynek örvendhet.
Iphone küllemre tetszik, a rendszere nem szimpi. Ezzel nem sértegetni akartam, tudom, hogy amúgy jó teló.
Aki közeljövőben telót venne, mit választ?
Nálam a fotófelbontás és az üzemidő mérvadó. Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Milyen pocsék filmet láttál mostanában?
- Valaki volt mostanában Erdélyben? Milyen tapasztalatokat szerzett?
- Levél a NAV-tól, kapott vki mostanában bármilyen levelet?
- Negyvenes nőtársaim, ti milyen zenéket hallgattok mostanában?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...