Melyik hordozókendő-márka a legnépszerűbb itt a Hoxán? (beszélgetés)
Benéztem, majd holnap még visszaolvasom, mit írtatok. Most megyek aludni. Jó éjt, mindenkinek!
(leesett az állam, hogy ennyi márkájú kendő van. Döbbenet.)
Üdv közöttünk!
Gratula a gyerekekhez! Pont egy másik fórumon értekeztünk erről. Ha gondolod nézz be oda is: [link]
Sziasztok!
Én januárra várom a második babámat. Az elsővel, nem volt hordozókendőm, ezért egész nap tartogattam, mert nagyon ölbe baba volt. Most mindenképp szeretnék egyet venni, de baromi tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam. olyat keresek, amit újszülött korától használhatok, és lehet benne bölcsőtartásban a baba. Azt hiszem, csak itthonra használnám: pici "rámkötve" én meg teszem a dolgom.
Szóval szerintetek melyik lenne a legideálisabb?
OFF:
Erről a kisfiúról rögtön azt gondoltam, talán pszichológus segítségére szorulnak:
Mit gondolsz? Nem, lehet, butaság?
Hát, nekem szerencsém, hogy most nem telik arra, hogy halmozzak, pedig...
Én most adtam el a babakocsinkat, hogy tudjak venni rajta hordozót. Nekünk elég egy esernyőkocsi, mert én inkább hordozni szeretm Törpit.
Én őszintén és pirulva vallom, hogy halmozó lettem... Viszont van két tropa babakocsi, amihelyett nem fogok venni:-)
Nem itthon. Külföldön lopták. Szerintem vkinek megtetszett az ötlet. Lehet olaszban most indul be MT üzlet?..
Szia Matykomami. Ismerlek:-)
Én sem kaptam nagy kedvet a csatosokhoz. Apa is imádta a Mei Tai-t, de ellopták:-( Talán az SSC-vel még egyedül is menni fog neki a hátrakötés. No meg a sok csoda között nem megy a választás.
Sziasztok! Most találtam a beszélgetésetekre. Én egy ideje használok mindenféle hordozót: kendő, Mei Tai, csatos.
Látom a Mamamival nem boldogultok. Pedig van egy külön a Zöldfülűeknek indított topic, ahol a leglehetetlenebb kérdésre is válaszolnak.
A drága kendőknél azért nem csak a marketinget kell megfizetni. Egy Didymos, Girasol, Lana szövött kendő hosszútávra, nagy babánál is nagyon kényelmes, mert nem vágják a vállat. Ezeket egészen pici kortól nagybaba korig lehet használni.
Az újszülöttekhez a rugalmas kendőket ajánlják, mert ezeket előre meg lehet kötni és úgy beletenni a kicsit. Ebből is van olcsóbb és drágább, vékonyabb-vastagabb. Ezeket általában kb 3-4 hónapos korig lehet használni, mert aztán kényelmetlenné válnak. A Je porte mon bebe rugalmas, de vastag, lehet vele nagyobb babát is kötni.
Újszülötteknél nagyon dícsérik a slingeket és erszényket: babasling, babooo, Bohém-mama, Bora stb..
A Mei Tai-t én csak később kezdtem használni, de elvileg azt is lehet egészen kisbaba kortól. Már számos gyártótól lehet vásárolni. Vigyázzatok mert a piactereken vannak átverősök. A Bamberoo, Kozy, Bora, Hajtka, Hunbaba kipróbáltak, közülük mindegyik jó minőség.
SSC-k: Egyszer próbáltam, de én a kendővel és Mei Tai-al könnyebben és szorosabbra tudtam kötni. Viszont a férjek biztos ezt választnák.
Aztán vannak a hibridek. Ha érdekel benneteket mesélek róluk is.
Érdemes vásárlás előtt próbálni, mert ahány ember-annyi vélemény.
Decemberre várok. Sok szimpi kendő van, de engem nagyon befolyásol az ára; bevallom őszintén, hogy 25-30 000 ft-ot akkor se adnék ki egy kendőre, ha tellene rá. Attól tartok, hogy a marketing költség legalább ugyanúgy befolyásolja az árat, mint az, hogy ténylegesen mennyit tud a cucc.
Ha az Amazonas oké, annyit még rászánnék.
Majd írj, ha lesz mit, előre is köszi.
Hány hónapos vagy?
www.mamami.hu, ismered ezt a fórumot?
Sziasztok!
Nekem Hoppediz elasztikus van, amit imádtam, de mostmár eladó, mert kinőttük:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen hordozókendőt vegyek?
- Szerintetek melyik a 25 legnépszerűbb étel?
- Mi a véleményetek a hordozókendőkről? Könnyű a használata?
- Altassak hordozókendőben, vagy ne? Pro-kontra!
- Szerintetek melyik a legnépszerűbb közösségi oldal a Facebook-on kívül?
- Ingatlant szeretnék neten hirdetni, szerintetek melyik netes oldalak a legnépszerűbbek?