Szerintetek melyik a 25 legnépszerűbb étel? (tudásbázis)
Rantotthus, sultkrumpli, husleves, gordon bleu, krumplipure, porkolt, nokedli, milanoi spagetti, paprikaskrupli, krumplisteszta, csirkeporkolt, fasirt, rizs , toltott kaposzta, pizza, grillezett husik ( pacolt tarja, csirkemell) , rantott gomba, rantott karfiol, krumplifozelek, borsofozelek, tokfozelek, gorogsali, cezarsali, kukoricasalata, tokfozelek, gombaleves, zoldseges csirkeraguleves, cipoban foghagymakremleves vagy sajtkremleves, tojasleves, csorba, palacsinta, svedcsokitorta, muffin, puding...
Nalunk ezek a ferjem kedvencei...rantotthusrol- rizs komborol sehogysem tudom leszoktatni:(... De amugy mindent megeszik a dragam:)
Lattam egy oldalon a top 25 vacsorat, innen jott az otlet:) kivancsi voltam (amugy a top 25ben volt minden a vilag mindem tajarol szoval currytol kezdve gulyason keresztul a tortillaig es spagettiig szinte minden ami eheto) hogy ez mennyire tukrozi a gyakorlatot, osszejon-e 25 fele kaja. Sztem csak osszejon, nem lehetunk ennyire monoizlesuek hogy 5!!:DDD
Mert elhiszem hogy minden csaladban van 4-5 kedvenc (1 numero uno es tobbi kedvenc) de hogy mindenhol ugyanaz az 5, azt nem
Nálunk a férjem húst hússal enne...1 grillcsirkét magában megeszik...
Lecsó-így nyáron
Amúgy:-flekken hús
rántott hús
rántott karfiol
húsleves
bográcsos-ez szinte mindennap jöhetne...
férjemnek-babgulyás
palacsinta
fánk
nekem-tarhonyaleves,borsóleves,és
gyümölcsleves
Szerintem a 25 az sok a legekhez :-) max 5 :-)
rakott krumpli ,
paprikás krumpli,
rántott hús ,
csirke pörkölt
milánói makaróni
bolognai tészta, palacsinta, lecsó, rántott hús, pörkölt nokedlivel
nálunk ez a top 5., kinek milyen sorrendben :)
legtöbbször kér a család:
aszalt szilvával töltött szűzérme
lecsós hús
:)
palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,palacsinta,
:D
További ajánlott fórumok:
- Melyik az az étel amit nem tudsz megfőzni (valami miatt nem sikerül)?
- Melyik az az étel, amit képtelen lennél megenni?
- Melyik az az étel amit nem szeretsz?
- Melyik hordozókendő-márka a legnépszerűbb itt a Hoxán?
- Szerintetek melyik a legnépszerűbb közösségi oldal a Facebook-on kívül?
- Ingatlant szeretnék neten hirdetni, szerintetek melyik netes oldalak a legnépszerűbbek?