Melyik fogamzásgátlótól tapasztaltatok mellnövekedést? (beszélgetés)
Nem szoktam fórumozgatni mostanában, de ehhez hozzá kell szólnom.
Én soha nem akartam hormonokat szedni, de egy egészségügyi probléma miatt muszáj volt, hogy ne legyen nagyobb baj.
Mivel nem Magyarországon élek, így a nevük mindegy, mert otthon más nevük van, meg amúgy is a mondandómnak nem ez a lényege.
Az első nem fogamzásgátló, hanem egy hormon, amit amúgy fogamzásgátlókba is használnak. A mellem a duplájára nőtt, viszont lényegében olyan tüneteket produkáltam, mintha terhes lennék. Ezzel együtt hónapokig nem maradt abba a vérzésem.
Lecserélték egy másikra, ami egy normális fogamzásgátló. A mellem mérete megmaradt -azért emelem ki, mert ez érdekel téged-, a vérzésem elmúlt, de az arcom TELE lett pattanásokkal, amik az orvos szerint akár fél évig is ott lehetnek, hiába hagytam már abba a szedését. Olyan csúnya a bőröm, hogy a szemetet sem viszem le alapozó nélkül, mert vállalhatatlan.
Szóval gondold ezt át, hogy milyen rizikót ér meg neked a "nagy mell" (ha csak emiatt szeretnél hormonokat szedni)! Kibillenteni könnyű az ember hormonjait, de ahhoz, hogy visszaálljon, hónapok, évek is kellhetnek.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Legalacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátló. Melyik az? Mik a tapasztalatok?
- Mennyire gyakori a mellnövekedés fogamzásgátló tablettától?
- Melyik fogamzásgátlótól tapasztalt valaki súlycsökkenést?