Melyik felel meg inkább a szépideállnak? (beszélgetés)
Pl tegnap láttam egy filmet, amiben Keira Knightley volt és neki is irtó vastag szemöldöke van, mégis tök jó áll neki. A fogai pedig szabálytalanok, de ennyi még belefér. Van olyan, hogy illúzióromboló fogsor, de az övét eddig nem is nagyon figyeltem, hogy ennyire szabálytalan, pedig én mindig nézem az ilyeneket.
Most ne beszéljünk a testéről...De az arca az egy ilyen ma nagyon trendi androgin, érdekes arc. Szerintem:)
Nekem az egyeske jobban tetszik.
Aki írta,hogy ronda,na,az a ronda:)
Jó, de most konkrétan a 2 kép közül kérte, hogy válasszunk. Természetesen tudnék (és biztos a többiek is) sokkal szebb nőket mutatni, vagy olyat, ami nekem jobban megtestesíti a szépségideált, sőt, más szerint is biztos szebb mint ez a 2.
De lehet, hogy ő hasonlít valamelyikre (vagy szeretne) és emiatt kérdezte, hogy ha e kettő közül választanánk...:)
:)
Ugye h az elsö?;)
Sztem szepsegideal nincs. A szepseg az amikor vkiben meg fig vmi. A kisugarzas meg a tobbi blabla szoveg amit ilyenkor szoktak mondani.
Egyertelmuen az elso lany. Szep az arca, igezo szemei vannak. Az a baj vele h picit flegma, gizda fejet vag.
Egyik sem. Az elsőnek a szemöldöke rontja az összképet,a 2. szép,de nagyon flegma. Sokkal szebbek lennének,ha mosolyognának. Persze ki tudja,hogy néznek ki a valóságban? Ezeknek a képeknek 50%-a photoshop + amit előttem is írtak, ellőnek róluk vagy 100-200 képet és abból választanak ki 1et.
De,amiért nekem nagyon nem tetszenek,az az, hogy tipikus "tömegarc" mindkettő. 6kg sminkkel + 1 kis photoshoppal bárki nézhet ki így. Egyiknek sincs semmi egyedi az arcában és e mellé jön a bamba,semmit mondó,üres,flegma tekintet... Nem tudom mit esznek ezeken a mai fiatalok (mondom ezt 18 és fél évesen). Gondolom a média az oka. Mindenhonnét ezeket sz*rják,h milyen szépek. Már-már belebeszélik az emberbe,h csak ezek a típusok "kelendőek",csak ők szépek. Francokat...
Persze ez csak az én véleményem.
Igen, ez a jó szó, őstehetség! Ő volt az első szupermodell, de Janice Dickinson szerint meg saját maga, igaz, barátnők voltak. Végülis, ha csak a keresetet nézzük és a pályafutást, akkor Gia volt az első de mindketten azok voltak. Janice szörnyen néz ki most. Lehet, hogy ha nem halt volna meg 26 évesen Gia, ma ő is tele lenne szilikonnal de ezt sose tudjuk meg:)
Amúgy olasz és ír "keverék", ez egy nagyon jó mix, az írek is és az olaszok is gyönyörűek
jol dolgozik a fotoshop
amugy mindketto megcsinalt, mesterkelt
További ajánlott fórumok:
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Melyik a jobb munkatárs? Aki csendben dolgozik, keveset beszél vagy aki inkább társasági ember?
- Westie vs. Beagle - melyik való inkább kertbe?
- Melyik fülest vennétek inkább az alábbiak közül?
- Tudna nekem egy cukrász segíteni, hogy a sok túró rudi recept közül melyik hasonlít leginkább a pöttyöséhez?És az pontosan hogyan készül?
- Takarítógép kemény padlóhoz, leginkább súrolásra, de melyik?