Melyik diéta válik be jobban a Dukan vagy a 90 napos (mozgás mellett), esetleg más? (tudásbázis kérdés)
Itt a recept bogyókám, nekem nagyon bejött, ahogy már lentebb is írtam, mert imádom a káposztás ételeket. A végefelé már kicsit unalmas volt, de nekem hatásos. Amúgy nem igazán ajánlják ezt a fajta fogyókurát, mert elég egyhangú. Sokáig nem lehet csinálni!
:D
Igen, csak nem a magasságom rövidült hál˙Istennek :)
Hanem a comb, derék, csípő, kar, vádli kerületek.
Nem jött vissza szinte semmi. Azóta ugyan váltottam, mert -nem szépítem- nem voltam elég kitartó, így a második szakaszt nem fejeztem be.
Volt néhány hónap "pihi", na nem zabáltam magam hülyére, tavaly decemberben pedig egy teljesen más fordulat következett.
Egy előre kialakított tisztító kúrával kezdtem, ami 9 napos volt és a végére 4,2!! kg-mal és nagyon sok centivel lettem rövidebb.
Most ennek a második szakaszában vagyok és nagyon meg vagyok elégedve. Számomra is meglepő kimondani/leírni, hogy élvezem, amit csinálok :D
a káposztaleves kúra miről szól Krozikám?
amúgy a leveskúrák nagyon jó, úgy tudom méregtelenítenek.
a dukanhoz azért húzok jobban, mert 90 napig én nem tudom elképzelni, hogy üres kávét igyak:)))))) pedig biztos, hogy hatásos a 90 napos is.
Szerintem Duka mellett szól a gyakorlatilag mennyiségi korlátlanság.
A megengedett ételeket akár egész nap eheted.
Hülyén és hihetetlenül hangzik, de így van.
Csak a végére már irtóra untam mindent, ami túróból készült :DD
én 90 napot biztos nem bírnék végigcsinálni, a dukan jobban hangzik, de érveket mellé még nem kaptam:)
azért köszönök minden tanácsot!
Őszintén?
Csak az válik be, ha egy életen át kevesebb kalóriát, kisebb mennyiséget és mást eszel, s a sportot beépíted az életedbe. Minden mástól újra kövér leszel.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Kislányom 20 hónapos és a nagylábujj melletti lábujja egyre jobban ráfekszik a nagylábujjára. Mit tehetek?
- Gerincproblémák mellett milyen mozgásformát ajánlanátok diéta kiegészítésére, ami nem terheli meg a derekat?
- Milyen mozgást végezzek diéta mellett, ha nem akarok izmos lenni?
- Munka és suli mellett, hogyan lehetne egy kis mozgást beszorítani a hétköznapokba?
- Valakinek esetleg javasolta az orvosa, hogy Aspirin protect mellett használja a Fraxiparine-t?