Melyik autó a legjobb milyet vegyek? (tudásbázis)
A magyarországi szalonbemutatókor vettünk egy Renault Megane Grandtourt , soha még francia autónk nem volt, és mindig azt mondtau nem veszünk :)
ehez képest mién volt az első a megyében, nagyon neg vagyunk vele elégedve, dizel, 5 litert fogyaszt, mivel kombi nagyon sok cucc belefél és még emellé nagyon mutatós is.
Csak ajánlani tudom, persze a dizel kicsit drágább de sztem megéri. 4000km van benne és a fogyasztás 5 liter jelenleg és állitólag egy uj kocsinál ezután fog csak beállni a fogyazstás. Ha marad ennyi is megfelel :)
ugyoyg minden kritérium ami ellen tilakoztunk mármint , hogy frania és dizel, teljesen bevált.
Kp-re vettük 4,6 volt, de ahogy emlxem a hitem felételek is rendben voltak, ha hitelre vettük volna és megérte volna.
Attól függ, hogy mennyi pénzed van!
Ez lehet kétmillió,de akár harminc is!
mi csak audi pártiak vagyunk.. nagyon megbizhatoak, lehet hogy drága az alkatrész hozzá de sztem a vw-hez drágább. a másik dolog hogy az audiban kevesebb esetben halnak meg mert ugye erös nagyon a kasznija, mint bármelyik másfajta autoban..és nem drágább mint bármelyik más autó..
nekünk 3audink van.. és igen szeretjük öket. a páromé 20éves sose hagyta még cserben..
Ferrari F40
Ez a legjobb autó, én ilyent vennék! :D
Nekünk volt sokféle autónk. Az én tapasztalatom, hogy a japán autók a legmegbízhatóbbak, a legkényelmesebbek, alapból benne van minden, ami más autóknál extraként.
Nekem most Toyotám van, 11 éves, de semmi baja nem volt még! Előtte szintén egy Corollánk volt és azt 24 évesen adtuk el, szintén nem volt soha baja.
Én mindenképpen japánt ajánlanék!
Hát ez így elég általános....
A német autók nem rosszak, de a japánok ugyan azért a pénzért sokkal jobban fel vannak szerelve. És nem utolsó sorban olcsóbb is a fenntartásuk, az esetleges alkatrészek..
További ajánlott fórumok:
- Szerinted melyik fritőz a legjobb? Milyet vegyek?
- Nagyon világos hamvasszőke festéket ami nem sárgul vissza milyet vegyek? Mit ajánlotok, melyik a legjobb boltban kapható?
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Homlok, fül vagy hagyományos lázmérőt vegyek? Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb?
- A legjobb barátom 30 éves, mit vegyek neki ami emlékezetes?
- Mit vegyek a legjobb barátomnak 30. születés napjára?