Szerinted melyik fritőz a legjobb? Milyet vegyek? (tudásbázis)
Jelentkezem! Kifejezetten a világbòl ki lehet kergetni a madártejjel!
A párom imádja,igy sűrűn készitek neki!
A vaniláért se rajongok de az a tojáshab!
😶
hát akkor a kérdés rossz...melyik koszosodik kevésbé?..no zt kell megvenni
tök mind1 mit veszel,a vásárlást követően be kell vágni dobozostul a sarokba és nem leszel csalódott mert fritőzöd is van...ami sosem romlik el,q.a keveset fogyaszt, ill.sosem koszosodik
Na de Piri Néne!!!:)
Mi nem koszosodik a használat során????
Igazán rendi vagy! :)
Mondj olyan embert, aki nem szereti a madártejet!!!
Még nem született meg....
Szép szülinapos ünneplő napot kívánok a hétvégére!
:)))
Nem kell, viszont illik...:)
Mégiscsak a Család az első!♥
mi 1 éve csakis actifry-t használunk.én nem tartom az egy kanál olajat,egy spricc olivaolaj és kész..
sült krumli,sült húsok,pácos húsok,vagy egytálétel hozzávalói bele,mikor csipog leállítom és kész az ebéd.legutóbb hurkát sütöttünk benne :)
mindig szörnyülködnek ha mondom,hogy sült krumplit ebédelt a 2 évesem.feldarabolom a krumplit,bele az actifryba az egy spriccelésnyi olajjal és kész..csak tudnám ebben mi az egészségtelen :S
(rántott húst is lehet benne csinálni,de azt érdemes előtte ecsettel beolajazni,vagy ehetetlenül száraz lesz és nyers marad a külseje.ez nem saját tapasztalat,rántottat sosem eszünk)
Nem tudok ilyen lenni:), de tényleg! Elsők a gyerekeim... Meg adni jobban is szeretek....
De azért szentté emelhetne már valaki. Jó lenne az nekem? :):)
Óóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Hát idén legyél olyan, mint egy szent, akinek maga felé hajlik a keze....:)
Jah!
Mindig csak másokra gondolunk.....
ja, köszi:)
Hát én megnézem ezt közelről... Bár nem terveztem magamnak ekkora ajándékot. Igazság szerint semmilyet nem terveztem magamnak csak a többieknek:)
5. hozzászólás
És sajnos én csak ácsingózom utána...:(((
sír a lelkem, de egyenlőre csak álom.
Állítólag!
Nekem még nem volt rá pénzem, de ha vennék, csak ilyet, az tuti!
Tefal egy kanál olajos! :)
A legjobb.
Csak húzós az ára. :S
További ajánlott fórumok:
- Melyik autó a legjobb milyet vegyek?
- Nagyon világos hamvasszőke festéket ami nem sárgul vissza milyet vegyek? Mit ajánlotok, melyik a legjobb boltban kapható?
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Homlok, fül vagy hagyományos lázmérőt vegyek? Melyik a legjobb, legmegbízhatóbb?
- A legjobb barátom 30 éves, mit vegyek neki ami emlékezetes?
- Mit vegyek a legjobb barátomnak 30. születés napjára?