Melyik a legkönnyebb Miskolc közeli főiskola. (tudásbázis)
Megnéztem, és ez még tetszik is! :)
Csak hol találom a pont határokat, bár tudom még van majdnem 1 évem a jelentkezésig!
Az időnk kötött.... ne pazarolj el éveket a "mindegy"-re. Ülj le, gondold át, mi az ami leköt, ami kellemes érzésekkel tölt el... és úgy tanulj!
Ha ragaszkodsz a tökmindegyhez, akkor csak annyit gondolj át, hogy humán vagy reál a terület, amire menni akarsz, aztán nézz egy felvételi ponthatárt. Általában a legkevesebb ponttal bírók a leglájtosabb szakok.
... állami szféra? :) ..én is azért végeztem a fősulit,aztán most, hogy 15 éve vagyok a munkahelyemen, mellette már bőven dolgozom a felsőfokú végzettségem szerinti területen is... különben már meggárgyultam volna. :))
Gondold át, hogy mihez van kedved, mi az a terület, ami izgat, akár csak hobbiként, és úgy indulj neki! Nem tudhatod, mikor lesz szükséged rá. :)
Nekem nem számít milyen végzettséget ad, csak hogy legyen egy főiskolám, már munkahelyet nem szeretnék váltani. Az már 7 éve meg van.
Csak több lenne a pénzem egy fősulival.
További ajánlott fórumok:
- Melyik pózban megy el legkönnyebben egy férfi?
- Szerintetek melyik a legegyszerűbb és legkönnyebben tanulható idegen nyelv?
- Hogy kell tartárt csinálni? (De 1félét mondjatok légyszi - ja és a legkönnyebbet) :-)
- Hogyan tudom a legkönnyebben túlélni, hogy egyedül vagyok, és magányosnak érzem magam?
- Nulláról indulva melyik a legkönnyebben tanulható nyelv?
- Melyik főiskolán/egyetemen a legkönnyebb a matek, statisztika?