Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Melyik a legjobb tárkonyos raguleves recept? Csontos hússal, vagy nem? fórum

Melyik a legjobb tárkonyos raguleves recept? Csontos hússal, vagy nem? (tudásbázis)


21. bdioda
2012. ápr. 17. 16:35

Köszönöm mindenkinek! Nagy sikerem volt húsvétkor a levessel! Édesapám, nagymamám is dicsérte, ami nagy szó :) csirkecombokkal készítettem.

Rozália naplója pedig nálam is ment a kedvencek közé, nagyon jó ötleteket kaptam belőle!

2012. ápr. 8. 07:18
sokféleképpen lehet csinálni (::ahány ház..)én a legényfogó levest szoktam készíteni.(google-ban keress rá)
2012. ápr. 3. 19:30
Én szarvasból készitem.
18. Venu
2012. ápr. 3. 17:19

Én ez alapján szoktam készíteni, csak zöldbab helyett karfiolt rakok bele:

[link]

2012. ápr. 3. 17:17
raguleves
2012. ápr. 3. 17:16

Teljesen mindegy mit teszel bele, a lényeg, hogy kiadós legyen, hisz a ragú leves egytálételnek számít. A lényeg, hogy elég tárkony legyen benne, és rengeteg zöldség + bármilyen hús+ nekem a levesbe való csigatészta jött be.

Én mindig főzőtejszínnel habarom, és pogácsával kínálom.

15. Rozália (válaszként erre: 12. - 6ee0ffb012)
2012. ápr. 3. 17:13
:)
2012. ápr. 3. 17:06

[link]

Nálunk ez a kedvenc, bár én húst nem nagyon eszek.

2012. ápr. 3. 17:03
Nekem pulykanyakból izlett legjobban.
12. 6ee0ffb012 (válaszként erre: 8. - Rozália)
2012. ápr. 3. 17:02
Hm,éhes lettem :) Ment a napló a kedvencek közé :)
2012. ápr. 3. 17:01
Van, aki ha kész a leves, üt rá személyenként egy tojást és letakarja fedővel. A gőzben megfő és így tálalja.
10. bdioda
2012. ápr. 3. 17:01
Köszönöm szépen! Sokat segítettetek!
2012. ápr. 3. 17:00

Csináltam egyszer karajból, ill. combból, de borzalmas volt...

És természetesen friss zöld tárkony bele...!!

8. Rozália (válaszként erre: 7. - Rozália)
2012. ápr. 3. 16:59

Nem az a link, ez: [link]

A 693. reci.

2012. ápr. 3. 16:57

Én is baromfiból.


[link]

6. syria (válaszként erre: 1. - Bdioda)
2012. ápr. 3. 16:56

A ragu alapvetően apróhúst jelent. Kiváló lesz akkor is, ha csontos hús nélkül készíted bármilyen, ragunak alkalmas húsból.

Itt a tárkony a lényeg, nem pedig a csont, ami általában a "natúr" húslevesekhez kell.

2012. ápr. 3. 16:53

Csak baromfiból csinálom: csirke, pulyka.

Az alap ugyanaz. Borsót, egész borsot teszek bele. Amikor majdnem kész, akkor keverem bele a atejfölt és csak a végén a citromlét bele.

4. bdioda (válaszként erre: 2. - 07016ed7ac)
2012. ápr. 3. 16:52
hát ez az :D
2012. ápr. 3. 16:52

Sziasztok! Húsvétra tárkonyos ragulevest rendelt a család. Készítettem már csirkemellből, amit a gyerekeim imádtak, de most nagyobb bagázsra főzök, szeretném, ha a lehető legjobban sikerülne :D

Egy barátnőm szerint akkor lesz igazán finom a leves, ha csontos húst rakok bele. Szerintetek miből készítsem? Köszönöm, ha írtok!

2012. ápr. 3. 16:51

[link]


köze nincs a csonthoz :)

2012. ápr. 3. 16:50
Keresem a legjobb tárkonyos raguleves receptjét! Csontos hússal, vagy nem?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook