Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tárkonyos raguleves fórum

Tárkonyos raguleves (beszélgetés)


2010. jún. 25. 08:57
Köszi!:)
2010. jún. 25. 07:44

A husit átforgatom forró zsíron,hozzá a zöldségek,kicsit pirul,megszórom liszttel,felöntöm vízzel.Végén tejfölös habarás.

Ha nem elég krémes,egy kis zöldséget turmixolj szét benne.

2010. jún. 25. 07:43
Köszönöm a segítségeket!:)
2010. jún. 25. 07:42
esetleg keményítővel
2010. jún. 25. 07:41
Egy kis lisztes habarással krémesebbé teheted.
2010. jún. 25. 07:39
Vagy ha nem akarsz rántást, a habarás is megfelelő.
3. Zsabesz86 (válaszként erre: 2. - Annabel0910)
2010. jún. 25. 07:38
Azt eddig még nem raktam bele!:)Valószínű kipróbálom!:) Köszönöm
2010. jún. 25. 07:36

Szia!

Én szoktam bele egy kicsi lisztes rántást keverni és finom krémes lesz. :))

2010. jún. 25. 07:34

Segítséget szeretnék kérni!

Tárkonyos ragulevest szeretnék csinálni!Hogy lehet úgy megcsinálni,hogy egy kicsit krémesebb legyen?

Szoktam bele tenni főzőtejszínt,de olyan igazán krémesre még eddig nem sikerült megcsinálnom!Tudtok segíteni abban,hogy krémes legyen?

Előre is köszönöm a segítségeket!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook