Tárkonyos raguleves (beszélgetés)
9. Zsabesz86
2010. jún. 25. 08:57
Köszi!:)
8. t.Ili
2010. jún. 25. 07:44
A husit átforgatom forró zsíron,hozzá a zöldségek,kicsit pirul,megszórom liszttel,felöntöm vízzel.Végén tejfölös habarás.
Ha nem elég krémes,egy kis zöldséget turmixolj szét benne.
7. Zsabesz86
2010. jún. 25. 07:43
Köszönöm a segítségeket!:)
6. 65b49ebbf3
2010. jún. 25. 07:42
esetleg keményítővel
5. Indián lány
2010. jún. 25. 07:41
Egy kis lisztes habarással krémesebbé teheted.
4. Rozália
2010. jún. 25. 07:39
Vagy ha nem akarsz rántást, a habarás is megfelelő.
3. Zsabesz86 (válaszként erre: 2. - Annabel0910)
2010. jún. 25. 07:38
Azt eddig még nem raktam bele!:)Valószínű kipróbálom!:) Köszönöm
2. Annabel0910
2010. jún. 25. 07:36
Szia!
Én szoktam bele egy kicsi lisztes rántást keverni és finom krémes lesz. :))
1. Zsabesz86
2010. jún. 25. 07:34
Segítséget szeretnék kérni!
Tárkonyos ragulevest szeretnék csinálni!Hogy lehet úgy megcsinálni,hogy egy kicsit krémesebb legyen?
Szoktam bele tenni főzőtejszínt,de olyan igazán krémesre még eddig nem sikerült megcsinálnom!Tudtok segíteni abban,hogy krémes legyen?
Előre is köszönöm a segítségeket!
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb tárkonyos raguleves recept? Csontos hússal, vagy nem?
- A tárkonyos raguleves tarjából készítve is finom lehet? Csirkemellből is finom lett, de úgy éreztem a tarját is elbírta volna.
- Hogyan kell készíteni a kassai ragulevest és a bogácsi csirkemell csíkokat?
- Mi az oka, hogy aa tárkonyos raguleves mikor készen van, elzártam, beleöntöm a citrom levét, akkor "összerántja" a levest?