Melyik a legjobb gyógynövényes nyugtató? (tudásbázis)
szerintem nálam már többféle betegség "keveredett":s
keresgélek magán pszichológust egyenlőre nem sok sikerrel..
Hát én nem vok orvos, de amit leírtál, szinte biztos. Így nem lehet élni, és nem is kell.
Menj utána, van megoldás, de nem kéne halogatni. Élj teljes életet, úgyis olyan rövid!!!!
igen tudom..
pszichiáter semmiképp mert nem akarok antidepresszánsokat szedni..
elmondom mire kell...
Szóval szorongástól szenvedek..ha mennem kell valahová akkor olyan idegességet és szorongást érzek hogy elmondani nem lehet...Kisebbség érzet,
kb 1.5éve emiatt nem is járok sehova egyedül szinte:( Depressziós is vagyok miatta...
Szóval ezért jutott eszembe hogy hátha segítene ez.
Nekem sajnos nem segítenek a gyenge növényi eredetű nyugtatók, szerintem a szervezetem vagy a bajom erősebb, mint azok a szerek.
Van Hova nyugtató is, meg Herbária nyugtató teakeverék vagy citromfű tea. Másnak használt, próbáld ki ezeket.
HOVA(nevezetű)
fiam szokta szedni,gyógynövényes........mert az élet megviselte át vágta szarba hagyta és 13éves"RAJTAM KÍVÜL!!"
jó ez bógyesz.......
Van egy olyan, hogy Nervelpflege tabletta, gyógynövény alapú. Nyugtalanságra, belső feszültségre állítólag jó, a barátnőm is használja, és neki bevált.
(Kerek fém dobozkában van.)
További ajánlott fórumok:
- Kutyámat behoztam a lakásba, de ígysem bírja a tűzijátékot nagyon sír hiába nyugtatom. Alvássegítő gyógynövénykapszulát adhatok neki?
- Hangulatjavító, idegnyugtató gyógynövényeket, "csodaszereket" keresek!
- Melyik a legjobb nyugtató tea? Mit tudnál ajánlani, melyiket vegyem meg?
- Melyik a legjobb gyógynövény alapú feszültségoldó készítmény?
- Szerintetek melyik a legjobb alvást segítő gyógynövényes termék?
- Az arcon lévő pattanások miatt megmaradt hegek eltűntetésére melyik kezelés a legjobb? Gyógynövényes mélyhámlasztás, dermaroller kezelés..?