Melyik a legjobb gyógynövény alapú feszültségoldó készítmény? (tudásbázis)
Van előírás, hogy mennyi időn belül kell elolvasni a válaszokat?
Kötelező reagálni a válaszokra a kérdezőnek?
Kötözködésből jelest kapsz tőlem! ;)
Az lehet, hogy olvassa.
Nem ígérte meg, hogy válaszolni is fog.
És nem nagyon illemtudó, de hát van ilyen.
Az izgulás ellen szerintem nincs tabletta.
Tanulj, de pihenj is! És tudnod kell, hogy az agyad mindent elraktároz, és elő is adja,ha nem blokkolod negatív gondolatokkal.
Ne mondogass olyanokat, hogy "úgyis kivágnak", hanem azt mondogasd, hogy "mindenre emlékszem, amit a tárgyban valaha is hallottam, és minden elő is jön, amikor kérdezik."
Én nemrég vettem macskagyökér-komló tablettát, vizsgákra készülök és nagyon izgulok.
Becsületesen szedem, eddig semmi hatása.
Úgy legyen - legyen mindenki oldott és vidám, de ne feltétlenül készítménytől.
A kérdező kíváncsiságból kérdezte a tapasztalatokat. Remélem, tényleg csak kíváncsi, és nincs különösebb lelki problémája.
Tudom! :D
Nem is én vagyok kíváncsi a készítményekre! :D
A feldolgozás más tészta, de pl. a kakukkfű termesztése azért legalább legális.
Igaz, a máké is.
Miért mi a csuda? A CBD olaj termesztett növényböl sajtolt, magas CBD tartalommaml, majdnem 0 THC százalékkal. Sok országban gyógyszerként elismert a fájdalomcsillapító tulajdonsága miatt.
Nem olcsó. Cserébe szuper. :)
Ès ha még a mellékhatásait is hozzávesszük(gyulladáscsökkentö, izületi fájdalom csökkentö…), minden Forint jól elköltött pénz.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyógynövényt, vagy gyógynövényes készítményt ajánlanál náthára és köhögésre?
- Szeretnék hízni egy pár kg-ot!Tudnátok ajánlani valamilyen vitamint vagy gyógynövény készítményt, amivel eredményt is elérhetnék?
- Melyik at a ginko biloba gyógynövény készítmény, amelyik a legtöbb hatóanyagot tartalmazza és könnyen beadható cicának?
- Milyen hatásos gyógynövényes készítmények vannak fejfájásra, fejgörcsre?
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?
- Rosszindulatú hasnyálmirígy betegségre milyen gyógynövény készítmény javasolt? Nuskin, Aloe... és ezekből is melyik?