Milyen hatásos gyógynövényes készítmények vannak fejfájásra, fejgörcsre? (tudásbázis)
Gondoljatok az epére ha fejfájósak vagytok.Szoros összefüggésben van a kettő.
Éhgyomorra nuku gyümölcs, zsirbevitel is fontos, reggelizni kell.
Szió!
Nekem durván másfél hete,úgy fáj a fejem,majd meg őrrülök!
Leírnád mi az a vizsgálat,az ideg dokihoz gondolom kell beutaló.
Bogyót nem akarok szedni,mert babát szeretnék,nem igazán lenne jó most tömni magamba.
Mondjuk,nekem erre már semmi sem használ,
Pontosan mi az az EEG?
köszike a válaszokat csajok!
Nekem is az időjárás változással van bajom,vagyis amikor szél fúj,kész vagyok.Köszi talán beválik.
Kipróbálom!
Szia!
Ez attól is függ, hogy milyen okból fáj a fejed. Nekem időjárási frontváltozáskor szokott fájni. Ilyenkor a Béres Antifront cseppeket szoktam szedni és ha nem is 100 %-ban, de valamennyire szokott segíteni. Ugyanez van kapszulában is és csak gyógynövényeket tartalmaz. Minden patikában kapható.
Ha valaki ilyen panaszokkal szenved,és gyógyszert nem igazán akar szedni,mit lehet tenni?
Tudtok valamilyen szert?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb gyógynövény alapú feszültségoldó készítmény?
- Milyen gyógynövényt, vagy gyógynövényes készítményt ajánlanál náthára és köhögésre?
- Szeretnék hízni egy pár kg-ot!Tudnátok ajánlani valamilyen vitamint vagy gyógynövény készítményt, amivel eredményt is elérhetnék?
- Melyik at a ginko biloba gyógynövény készítmény, amelyik a legtöbb hatóanyagot tartalmazza és könnyen beadható cicának?
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?
- Rosszindulatú hasnyálmirígy betegségre milyen gyógynövény készítmény javasolt? Nuskin, Aloe... és ezekből is melyik?