Melyik a leghatékonyabb krém a kirepedezett sarokra? (tudásbázis)
interneten, bioboltokban...
de a neten szerintem jobb minőséget tudsz venni, olcsóbban.
Rendszeres pedikűrt ajánlom, ha nagyon repedezik. egyébként szikével dolgozunk, egyáltalán nem fáj. Ha ez után otthon rendszeresen ápolod akár szép is lehet. Esténként szárazan megreszeled és bekened lefekvés előtt.
Én itthon is így ápolom,(sajnos az enyém is igen száraz)a reszelőm az a hagyományos mint az avonos aminek nyele van és két oldalas.
A krém teljesen mindegy, hogy márkás vagy csak gyógyszertári, a nedvesség pótlás a lényeg, és a rendszeresség.
Pedikűröst házhoz is hívhatsz, olcsóbb mint a szalonban.
attól függ!
anyukámnak iszonyú sarka volt.munkás bakancsban dolgozik télen-nyáron.Soha nem volt pedikűrösnél,magának áztatta,meg pengével...nah,hagyjuk...:-)
a lényeg,h az oriflame-nek van most egy krémje:foot salvation cream.Reggel és este kente 2 hétig és olyan baba talpa lett,mint 40 éve.Nagyon komoly,ő az élő reklám!:-)
Bőrkeményedéses, nem ápolt sarokra kenhet bárki bármit, sokat nem fog érni.
azt előbb rendbe kell tetetni egy pedikűrössel.
b@lea-tól a schrunden s@lbe, dm-sajátmárkás kréme. Már másnapra elmulsztja a fájdalmat, rá 2 napra pedig mintha sosem lett volna berepedve.
nekem mondjuk úgy reped be, hogy nincs rajta bőrkeményedés, nem tudom, más esetben mennyire jól hat.
szarvasfattyú
vagy újabban láttam stiftet drogériában, aminek nem annyira vészes az ára
Akkor hívd ki hászhoz. Ha emlékezet nem csal, ingyen vagy legalábbis minimális pénzért kijönnek.
Ezreket kifogsz adni kenőcsre, és semmit nem fogsz érni vele, csak húzod az időt-minek? mikor előbb utóbb ugyis el kell menni-még ha pasi is az illető.
A lábászka nem ciki. Az a ciki ha egy pasi fél tőle:DDDDD
azt még hozzátenném, hogy férfiról van szó.
tehát a javaslatod kizárva. hat ló sem vonszolná el ilyen helyekre... :)
További ajánlott fórumok:
- A pókokat hogyan lehet a leghatékonyabban távol tartani az otthonunkból?
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- Melyik a leghatékonyabb hasfájásra való csepp babának?
- A hasamról szeretnék fogyni! Szerintetek kinek és melyik tornája a leghatékonyabb ennek elérésében?
- Szerintetek melyik a leghatékonyabb és legjobb fejfájáscsillapító gyógyszer?
- Melyik a leghatékonyabb ránctalanítók 35 fölött?