Szerintetek melyik a leghatékonyabb és legjobb fejfájáscsillapító gyógyszer? (tudásbázis)
Nekem nagyon jó a Voltaren Dolo, általában azt eszem fejfájásra, fogfájásra, és amikor feszíti az egész fejemet a nátha, arra is kiváló.
Szintén a Saridon vált be nekem is. Ha iszok rá egy kávét is, akkor nagyon gyors a hatása és tartós. Mert a koffeinnek is van valamennyi fájdalomcsillapító hatása.
Nekem a Saridon vált be, két darab, kevés buborékos ásványvízzel.
Amióta az algopirint csak receptre írják ki....azóta az Algoflex forte....nekünk ez vált be!
quarelin
márt csak receptre :(, de nekem más nem használ
na meg a Béres, az nekem is nagyon jó....a 10 szemes is valami 500 ft..:)
Béres Trinell Pro,
próbáld meg, lehet kapni 4 tablettásat is.
Ez függ a fejfájás típusától,milyen gyakran kell szedni,de igazán mindenkinek magának kell kitapasztalni,hogy mi a legjobb.
Nekem egy ukrán algopirin vált be....nem hazudok, 5 perc és vége a fájdalomnak...érdemes egyszer megpróbálni.....:)
ja és mellesleg 100 ft egy levél...ők is azt szedik, kutya bajuk tőle :)
Az lesz..csak jó orvost nehéz találni...főleg itt felénk,meg aki el is vállal! :s De köszi :)
Jobbulást kívánok. Miért nem váltasz orvost? Egy másikhoz kellene járnod, ha nem vagy megelégedve a mostanival.
Hát ez jó kérdés :s! Valami vírusos akármi szerintem,mert a kisfiam így estére teljesen beteg lett :(! Orvosomnál még én is jobban tudom,hogy mi a bajom...oda lemenni hozzá..pff..csak nevet,de hogy akármit csináljon,ahhoz már bamba,csak ha mondom neki,hogy mit csináljon velem,akkor hajlandó hozzám nyúlni :s! De szerencsémre találtam itthon még egy flektort valahol elbújva...hát egyből bevettem :D! Legalább nem érzem,hogy fáj a torkom vagy valamim,bár még eléggé kelekótya vagyok,kóválygok itthon,nyúz azért valami,de legalább nem fáj :s!
Nekem a Flector vált be,és a gyomromnak sincs tőle semmi baja.
Influenzás vagy? esetleg megfáztál?
Igen ezzel csak az a baj,de nekem egy tasak belőle elég volt mindig! :)...de most szenvedek is,mert elfogyott,és már két napja folyamatosan fáj a fejem,és Advilt kellett bevennem,de vagy kétszer! :s...ráadásul alig tudok mozdulni,fáj a mandulám is,meg a torkom is,szinte az egész testem :(..most jól jönne..az kigyógyítana! :s
A Flectorral egy baj van.. nem szabad belőle sokat inni, mert szétszedi a gyomrot :(
Migrénre nekem semmi, de semmi nem jó.
Nekem sima fejfájásra az Algopyrin is elég, migrénre a Cataflamot használom (ez már a 8. gyógyszer amit migrénre próbáltam, nekem ez vált be). Ha véletlenül nem szünteti meg, a tüneteket akkor is lecsökkenti annyira, hogy nincs hányingered pl. és a fájdalom is tűrhető.
Akkor a Flector nyert! És olcsó is, a többihez képest, de azért beszéld meg háziorvossal :).
Szia! Nekem a Flektor por elég hatásos mindenre! Volt,hogy egész nyáron szét sikáltam a padlót,estére úgy fájt az egész karom,hogy éjjel negyed négy volt mire elaludtam,mert addig szenvedtem,és sírógörcsöt kaptam..bevettem a flektort,és 10 perc alatt annyira enyhítette,hogy eltudtam aludni..megnyugtatta a gyulladást! Én azóta a fejemre,a hasamra..stb..mindenre azt veszek be! Próbáld ki! De ez receptre van!
Ha Migraines, akkor arra külön vannak, de van amit házorvos sem írhat fel, csak neurológus. Árban drágák: Cinie, Imigran (Sprint), előbbit csak neurológus írhatja fel. Nekem hatott Flector is.
Ajánlották a Algoflex forte nevűt is? ismeri valaki?
Nekem az Algoflex Forte bevált!
Migrénre is és mindenféle fejfájásra gondoltam.
Egyénenként változik. Kísérletezz. Nekem sima fejfájásnál az algoflex, migrénesnél cataflame.
Saridon és hasonló "újdonságok" nekem nem hatottak.
Nekünk a Saridon a bevált csodaszer, de mindenkinek más.
További ajánlott fórumok: