Íngyulladásra milyen házzipraktika van vagy melyik gyógyszer a legjobb? (tudásbázis)
erősen moss fogat, masszírozd az ínyedet (bár eleinte biztosan nem kellemes) corsodyl és sok rágózás, rágás, nyers ételek. és folyamatosan dolgoztatni az ínyeket. nekem kliont írt fel az orvos. 6 szem, de levitte a gyulladást.
ja és parodontax
Inygyulladásra=corsodyl+erős gyakori fogmosás+ ok megszüntetése pl.fogkőleszedés
Fájdalocsillapitó(cataflam,algopyrin...),
antibiotikum(dalacin) nem megoldás erre.
megnéztem:) gyógyszerfóbiába szenvedek,szóval...csak kritikus esetekbe veszem már be a gyógyszert,de ez most annak számit.
köszi a segítséget
Ha az orvos másképpen nem rendeli, felnőttek szokásos kezdő adagja 2-3×1 drazsé (2-3×50 mg diklofenák-kálium) naponta.
Enyhébb esetek kezelésére ill. 14 év feletti életkorban napi 1-2×1 drazsé (1-2×50 mg diklofenák-kálium).
ez az adagolása, de néz utána te is, ha gondolod.
köszi,de ez esélytelen h lenne itthon
hnap meg meek a fogászatra és kihuzatom
azzal öblögettem már 2x....húúú de utálom ha fáj..már a fejem is fáj:(
de én vok a hibás:@:S
Akkor Meridol fogkrémet vegyél mert Nekem a fogorvosom ezt ajánlotta és azóta nem gyulladt be mióta (2 éve) ezt használom:)
DM, Gyógyszertár, talán nagyobb bevásárlóközpontban is kapható!
Szia!
Dalacin C ez nagyon jó, csak recept köteles, vagy ami még bevált nekünk a citrocsepp ez nem receptes, bárhol lehet venni,(drogéria) nagyon rossz az ize, de egy-két nap és elmúlik.
További ajánlott fórumok:
- Mi a pánikroham legjobb gyógyszere?
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Szerintetek melyik a leghatékonyabb és legjobb fejfájáscsillapító gyógyszer?
- Melyik a legjobb székletfogó gyümölcs? Akárhogy próbálkozok nem akarja a kislányom meginni a gyógyszert!
- Fogfájásra kellene valami vénynélküli gyógyszer ami tényleg hat, mi a legjobb?
- Melyik a legjobb vírusölő gyógyszer?