Melyik a leghatékonyabb ránctalanítók 35 fölött? (tudásbázis kérdés)
Már csak 1 kérdés: csak este alkalmazod, vagy reggel és este?
Bár én már hozzászoktattam a bőrőmet, hogy reggel nem kér semmit. :) Csak este van olivaolajszappanos lemosás és shea vaj. De ezt most kiváltom a sós megoldással. Elég csak este?
Nem von el vizet, éppen, hogy megköti a bőrben. Kis mennyiségben pont megkötő szerepe van, régen is sózták a húsokat, szalonnákat, úgy maradt bennük nedvesség. Mikor zuhanyzok, bevizezem az arcomat, markolok a kád mellett tartott sóból és bedörzsölöm az arcomat. Kicsit hagyom fent, addig máshol megmosakszom, aztán leöblítem.
Nem kell benne hinni, én az arcomon és a testemen látom, érzem a sós arckezelés és a sós fürdők hatását. Régen sok pénzt költöttem én is krémekre, tonikokra.Mióta "be vagyok sózva", ilyesmikre nem költök. Aki követte a példámat, többek között a saját lányom, mind rájött, hogy igazam van. De nem akarok meggyőzni senkit, nyilván hihetetlen, hogy pár kiló olcsó só áráből megvan a rendes bőrápolás. A drága krémek és natúrnak kikiáltott készítmények biztos jobbak, nem vitatkozom ezzel, én csak a saját jó tapasztalatomat írom le.
sylvia31
Arc-mosakodásra egyszerű hidrofil noniont érdemes használni, bár nem ránctalanít a szó szoros értelmében de jó a bőrnek, és semmi allergiára hajlamosító anyag nincs benne.
Szemhéj:Garnier skin naturals Essentials eyes /szemkörnyék ápoló/, szemkörnyék/alatt/Garnier Anti-Ageing Essentials 35+ eyes, arcra: Garnier Essentials 35+ Anti-ageing day /ránc csökkentés és regenerálás/.
A fehérszőlő kivonatot és az E vitamint említeném meg elsősorban mint hatóanyagot a jelzett termékekben.
..szvsz.. :)
Szia!
Kozmetikusomtól szoktam venni. Elég drága lenne mindenből megvenni a nagyobb kiszerelést, így kicsi tégelyekben annyit, és olyat veszek amire épp szükségem van.(Az egyiknek ránctalanító és segíti az új bőr képződését pl 50 ml/98800Ft az ára : na sose lenne ilyen krémem ha meg kéne venni az egészet)
Szemkörnyék ápolót folyamatosan használom.
Illetve a nappalra és éjszakára váltogatom a krémeket és az ampullás szérumát. Mindegyik termékkel nagyon meg vagyok elégedve. Nem merem kiírni a nevét konkrétan melyikeket használom, hátha reklámnak minősül. De a fenti ár alapján, az oldalukon megtalálod- igénybe vett bőrre.
Elég macerás a bőröm, rettenetes száraz ami miatt még könnyebben ráncosodik. Ráadásul műszakba járok így éjszaka után olyan vagyok mint egy vén öregasszony (gyerekeim kedvesen meg szokták jegyezni, megint nem aludtál látszik)
Általában havonta egyszer elmegyek kozmetikushoz, csak "krémezésre". Ilyenkor a Babor többféle termékét is beledolgozza a pofimba,2-3hétig nagyon szép utána,mintha nem is az enyém lenne.
Ha esetleg úgy alakul, hogy kipróbálod, figyelj nagyon mert iszonyatos kevés kell belőle, szinte nem is látod az ujjadon a mennyiséget.
Első alkalommal vettem 2-2ml-t próbára (nappali-éjjszakai). Tök jó megyek vissza kozmetikushoz, hogy vennék még elfogyott, majdnem szívbajt kapott, hogy 1,5-2 hét alatt elhasználtam, aminek 2 hónapig ki kellett volna tartani.
Azóta eltelt 2-év és megtanultam, a kevesebb is bőven elég :)
Az én kozmetikai szereim, hogy ne legyenek ráncaim.
Sok vizet iszom, A bőrnek szüksége van építő anyagokra - élelmiszerekből, készítményekből.
Almaecetes vízzel ha lemosom, kisimul szinte.
Szivaccsal mosom az arcom minden nap - arcmasszírozással felér.
Nagyon jó a Silicea (szilícium)
Csak testápoló krémem van - igaz olívás - ezt használom az arcomra is.
35 fölött 20 évvel nincsenek ráncaim :))
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb ránctalanitó krém?
- Melyik a leghatékonyabb hasfájásra való csepp babának?
- A hasamról szeretnék fogyni! Szerintetek kinek és melyik tornája a leghatékonyabb ennek elérésében?
- Szerintetek melyik a leghatékonyabb és legjobb fejfájáscsillapító gyógyszer?
- Melyik a leghatékonyabb krém a kirepedezett sarokra?
- Melyik a leghatékonyabb méregtelenítési módszer?