Melyik a jó manuális orrszívó babáknak? (tudásbázis)
Szia! Köszönöm szépen ! Kedves tőled, hogy leírtad! :)
Sajnos a szívás 1,5 hétig szükséges volt, mikor kiírtam ezt a kérdést, s pár nap után mi is ezzel a módszerrel próbálkoztunk. Igaz, így sem volt felhőtlen, mert nem a porszívó hangja zavarta őt, hanem a "piszkálás".
Jobbulást nektek!
Szia. Remelen meg olvasod. Trgnap eszembr jutottal mert kislanyomat vittem orvoshoz es amig vartunk meglattam egy reklamplakatot. Sajnos a marka nem jut eszembe de egy orrszivo volt ami hasonlo mint a hagyomanyos porszivora csatolhato. Ennek nem kerek a vege hanem egy szajbaveheto gumis valami es te szivod meg es ugy szivod ki a gyerkoc orrat. Van hozza ilyen vattaszeru cucc h nehogy veletlen azon a hosszu csovon felmenjen a szadba...bar ketlem mert a porszis sem huzza fel odaig.
Lenyeg h ezen felbuzdulva a mi hagyomanyos porszivosunkat megtuningoltam.
A feje nekem ketteszedheto es van benne egy plusz toldalek h gyengitse a porszivo erejet. En azt kiszedtem es nelkule osszeraktam ugyanugy mint altalaban. Ezuttal nen a porszivora raktam hanem a szamba egy gezlappal lefedve. Most probaltam ki...komolyan mondom fantasztikus. Nem ellenkezik a gyerek mert nem hangos es gyonyoruen ki lehet szivni a nozit.
Nem kell ujat venni...eleg egy kis atalakitas is.
Miert lenne kinzas? Nem fajdalmas...a kicsik csak a hangja miatt sirnak. Probald ki magadon es rajossz h nem kinzasrol van szo.
Nagyobb kinzas hagyni h tele legyen az orra aztan meg arcureg homlolureggyuszi a vege...vagy ramegy a fulere es lehet szurni (Na az a kinzas)
Igen, lehet, hogy kívülről brutálisnak tűnik, mert a baba/gyerek üvölt közben, le kell fogni, stb. DE! Amikor nem tud enni, aludni, létezni, mert tele az orra, akkor inkább kibírjuk azt a pár percet, mint, hogy kínlódjon egész nap, hogy kicsípje az orrát a takony, meg a folytonos törölgetés.
Simán megtanulnak ettől még orrot fújni minden gond nélkül. De addig még hosszú az út, és odáig is kell valami megoldás. :-)
Amúgy meg ne úgy képzeld el, hogy a porszívó erejével szívjuk az orrukat. :-) Ez a kis toldalék szépen leszabályozza a porszívó szívó erejét, de csak annyira, hogy még hatékony maradjon. :-)
Pici baba hogy tudná?
Nem olyan durva ez, mint ahogy elképzeked, csak sajnos hangos.
Csecsemőről volt szó 🙂 biztos nincs gyermeked.
Nem kínzás.
Ez az orr porszívózása.
Ez állatkínzás kategória.
Megtanulja az a gyerek rendesen kifújni az orrát, akinél ilyet használnak?
Mekkora baba?
A miénk akkor fogadta el a porszívósat, amikor megengedtük neki, hogy ő is csinálja nekünk, és mivel nevettünk, ezért utána nem zavarta.
Gondoltam, anno kismamaként csak egy bóvlibb szériásat vettem kéziből és hátha van valami használható.
Porszívósat használunk, azt ismerem, viszi is szépen a váladékot. Ezek szerint akkor maradok annál.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Várom már azt az időt, mikor megérti. Megszakad a szívem, olyan nagy küzdelem a szívás. :(
Köszi!
Orszporszi, nagyon jó, kicsik nem szeretik, de mikor már megérti, hogy zutána jobb már nem lesz gond. Nálunk már van amikor magától kéri a lányom.
Nekem is volt ilyen kézi elemes, de kb carna kegy pofon :)
Kézi max útközben jó, ez a kb 800-100, ami gyakorlatilag egy ballon.
Egyikse.
Porszívós hatásosabb:)
Szerintem egyik se. Nem szív ki rendesen semmit...
Porszívóra rakhatós, vagy Nosiboo (bár ez utóbbi elég drága)...
Sziasztok! Tapasztalat alapján keresek normális manuális (kicsi pumpás kézi) orrszívót csecsemők számára.
Köszi előre is.
További ajánlott fórumok:
- Ani58 és Brigibaba receptgyűjteménye babáknak és mamáknak
- Borostyánlánc babáknak, állítólag megkönnyíti a fogzást. Mik a tapasztalataitok?
- Mézet mennyi idős kortól lehet adni a babáknak?
- Elektromos orrszívó vs. orrszívó-porszívó! Melyik hatásosabb, melyiket érdemes beszerezni? Érveket, ellenérveket várnék.
- Féléves ill.idősebb babáknak melyik babahordozó (nem autós) a legideálisabb?
- Melyik jobb nap ellen a babáknak (gyógyszertári vagy bolti)?