Melyek azok a dolgok, amelyektől jó közérzetet, kellemes megjelenést, pozitiv kisugárzást éreztek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is úgy gondolom, hogy a boldog és elégedett emberek jó közérzetet biztosítanak: figyelmesek és szeretnek apró dolgokkal egy mosollyal, együttérzéssel, támogatással-bíztatással örömet szerezni másoknak, mert ezáltal ők is feltöltődnek.
"Ami bent, az van kint ☺️"
Kellemes megjelenést:
pihenéssel és önmagunkban folyamatosan felépülő bizalommal tudunk a környezetünk felé is biztosítani. A többi már csak hab a tortán!
Ha boldog ,elégedet embereket látok.
Ha sikerül valakinek örömet szereznem.
Ízek, illatok, zene, kialvás utáni állapot, természet, tavasz, bicózás, filózás, elmélkedés, mozgás, séta, autózás, kötelélek érzése, biztonság érzése, beszélgetések, meg úgy tudod, hogy van az a bizonyos piramis szükségleteknél. :)
Őszintén az is jó, ha az van, amit szeretnék, mert akkor az is kipipálódik és jó lesz. Külsőre most ha egyből lejönne rólam 10 kiló, akkor is jobban érezném magam. :D
nekem egy új ruha, vagy valami nagyon csini:) Smink:)
Amikor reggeles vagyok munkában mindig kevésbé adok magamra, és ilyenkor kevésbé is érzem magam jól.
Ha csak délutánra megyek, van időm megkomponálni az aznapi toalettem, és jobban is érzem magam:)
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról?
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Ti hogyan próbáljátok a közérzeteteket javítani, saját tapasztalatokat írjátok meg!