Mely szemránckrémek használnak? (tudásbázis)
Ha korai, akkor még elég egy könnyebb gél állagú krém.
Én mindenképp valami natúrkozmetikumban gondolkodnék.
Küldtem neked sok linket!
Az egyik letölthető könyv.
Kozmetikuson vagy webshopon keresztül.
Mi anyummal ketten osztozunk rajta (mivel eredetileg 50 év felettieknek írják egész arcra, de a mimikai ráncokra is), így pedig nem olyan sok. 6250 Ft a webshopos ára, de én itt külföldön kevesebb, mint feléért megkapom.
Szerintem igen. Schüssler só, ugye?
Ellenőrizzed a bőröd állagát is és a hajadat is!
Pár hét múlva észre fogod venni a változást!
Mondjuk az 52-es hsz-ben leírtakat is érdemes fontolóra venni.
Igazán hatásos!
A Silicea "a szépség sója" Mármint Schüssler sóként.
Bármelyiket szedheted, a bőrnek, hajnak jót tesz.
Akinek implantátuma van, állítólag kilökődhet. Nekem fogtömés van, de sosem esett még ki.
Bevétel előtt és után 15-20 percig semmilyen aromás szert nem jó használni.
Az arcra gyerekszivacs, testre lehet durvább.Mivel én már régóta használom, így bármelyik jó. Először azért csak óvatosan és finoman! Nem szabad túlzásba vinni.Minél többször használod, annál jobban tűri a bőröd. Utána mindig be kell kenni krémmel. Egyébként a megfáradt bőrrel az almaecetes víz is csodát tesz,mégpedig azonnal! Tele van ásványi anyagokkal és szép bársonyos lesz tőle a bőr. :))
Szépülésetekre!
Ez mennyibe kerül?
És mikre jó?
Ennek igazán örülök!
A szivacs pedig ingyen masszázs!!! :))
Jók az ötleteid, köszi!!!
A homeopátiás bogyót kipróbálom (eddig néha folyékony szilíciummal próbálkoztam, de folyton elfelejtettem, a bogyó egyszerűbbnek tűnik.
Az arctorna is igaz, tapasztalom.
Sajnos vannak, akiknel hamarabb megjelennek a rancok, s nem azert, mert nem hasznalnak kremet. Gondoljatok csak azokra, akik a napfenytol meg a hotol hunyorognak.
Valo igaz, hogy mar a rnacok elott kb. 18-20 eves korban) el kell kezdeni kremezni a szemkornyeket.
A reklamok rettentoen csalnak, a rancokat eltuntetni nem lehet kremmel, max. szikevel. A krem taplalja a bort, es kesobbre tolja a rancok megjeleneset, de csak ha naponta van hasznalva!
(Nem tudom, melyik ranctalanito krem reklamjaban szerepelt egy szineszno, aki a 60-as evei vegen jart, hogy o azt a markat hasznalja es ilyen szuper, mert letagadhatna 10 evet. Ra nem sokra lehetett hallani, hogy 2 evvel elotte felvarratta az arcboret...)
További ajánlott fórumok:
- Valóban használnak a ránckrémek? Melyiket érdemes venni? (35 évesen)
- Milyen a jó szemránckrém? Melyik márkát használjam?
- Igazán hatásos szemránckrémet ( mély szarkalábakra) tudtok?
- Mely magas fehérje tartalmú élelmiszereket használnátok fehérje diétához?
- Fitt-labda. R-med vagy Thera-ball, melyik a jobb? Szék helyett ülésre, de tornára is használnánk.
- Érdekelne, hogy akik intim zuhanyt használnak kinek melyik fajta vált be?Nem a szerre, hanem az eszközre gondolok!