Érdekelne, hogy akik intim zuhanyt használnak kinek melyik fajta vált be?Nem a szerre, hanem az eszközre gondolok! (tudásbázis)
4. agnes1219 (válaszként erre: 2. - Mkjudit)
2010. júl. 31. 16:18
sajnós ,a nevét,nem,tudóm,de,kőnnyü,és,gúmiból.van.}a patikába,vettem,és nem a dógériába.}nagyónmjó.csak,ügyelni,kel.hagy,ne legyen vizes./én ugy tájékózódtam,hógy jób,minőség,viszónt,tartós./remélem,segitettem,agnes1219
3. nikletty
2010. júl. 31. 16:16
Nekem is Dolhay-s van itt, vár túl sokat nem járatom....
Lactacyd-ot mintha nálunk én rossmannban láttam volna
2. mkjudit
2010. júl. 31. 16:13
Én a Dr. Dolhay intim zuhany eszközt használtam ,de nagyon hamar kilyukad és összenyomni is nagyon nehezen sikerül. Régen a Lactacyd-nak volt olyan erős műanyagból a tartálya,olyan még kapható valahol,vagy valami hasonló?
1. mkjudit
2010. júl. 31. 16:11
Érdekelne, hogy akik intim zuhanyt használnak kinek melyik fajta vált be?Nem a szerre, hanem az eszközre gondolok!
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Kumplit ki próbált már olaj nélkül sütőben sütni? "Igazi" burgonyából érdekelne, nem a bolti fagyasztottra gondolok
- Ki milyen magasfaktoru (20-30 SPF-feletire gondolok) arc és test kozmetikumokat ismer és használ?Nagyon érdekelnek a vegyes, problémás bőrre