Mely légzésfigyelőket lehet használni 10 kiló felett? (tudásbázis)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egész éjjel teljesen jól működött, nem volt semmi gond! Jó lenne ezt használni, amíg lehet. Majd én is írok a gyártónak, hogy mit csinálhat, ha 10 kiló felett használják. De sokan írják, hogy semmi gond nincs vele akkor sem, ezért is volt furcsa, hogy nálunk miért:)
Egyébként nem gondoltam, hogy 8 hónaposan 10 kiló lesz a kis "rágcsálóm":D
10 kilósak vagytok, ketten együtt?:)
Amúgy érdemes megnézni a Babycontrol honlapját is, van három érzékelőlapos készülékük, még viszonylag jó áron. Az ügyfélszolgálaton segítenek, hogy hány kilóig használható.
:D kis cseles :D
Mi Angelcare-t használunk, s a 9,5 kg-os babó alatt még jól működik.
Nekünk is az Álomvirág van, 10 kilósak vagyunk, de még nem volt sose riasztás.
Akkor most már figyelünk.
Szia!
Nekünk angelcare van (301, alap) azon nincs súlymeghatározás. Kb. 8-9 hós koráig használtuk, akkor már jött ment az ágyában, de semmi baja.
Sziasztok!
A kisfiam 8 hónapos, és Álomvirág légzésfigyelőnk van. Soha nem riasztott be, egészen ma estig...10 kilóig javasolják a használatát, és azt a napokban értük el. Vagy emiatt, vagy másért, de úgy néz ki, hogy nem működik rendesen.
Direkt megfigyeltük többször is, a kisfiam lélegzett, mégis azt jelezte, hogy nem vesz levegőt.
Tudnátok olyan légzésfigyelőt javasolni, amit 10 kiló felett is lehet alkalmazni? Szeretnénk legalább egy éves koráig használni.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Panellakásban lehet szárítógépet használni?
- Lehet fúrott kút vizét használni automata mosógéphez?
- Meddig használtátok a légzésfigyelőt? Meddig ajánlatos használni?
- 30 felett milyen kozmetikumokat érdemes használni?