Mellét ütötte már meg valaki közületek? (beszélgetés)
Igen,en...tegnap ejjel felalomban nekimentem a kilincsnek...
Ma elegge erzem a helyet..
köszönöm az eddigi hozzászólásokat ,ha még van valaki akinek van hasonló esete várom szeretettel.
ugyan nekem csomóm is van ,fejlemények?
Persze, többször is, de eddig minden oké velük. Ez év januárban meg rájuk estem a betonon, megijedtem egy felénk rohanó nagy kutyától, felkaptam az én kis cavalieremet, de hasra estem vele, így nem tudtam magam elé tenni a kezeimet, kutyi kigurult a kezemből. A nagy nem bántott, csak megszimatolt minket ott lent a földön, szerencsére! Dzsekiben voltam, az valamennyire felfogta az ütést, de piszkosul fájt, kék foltom lett a balosomon, és vizes borogatás is kellett rá 2 napig. Azóta minden rendben, doki is látta már, csomó nincs. Megijedtem én is.
Jobbulást!!!
Aranyosak vagytok ,hogy írtok ,ez nekem most rettenetesen fontos:( természetesen nem pánikolok de ,az ördög sosem alszik ,szokták mondani .aztán amilyen pechkes vagyok mostanában ,nem szereném ha én lennék pont a kiválasztott.
remélem pár nap múlva nekem is elkezd múlni.baromira remélem.köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
Hajjaj de hányszor :S
Egy csomó a mellben még nem jelent semmit. Persze mikor én találtam akkor pánikoltam én is ezerrel, de számtalan ártalmatlan okból lehet csomó a mellben. Nekem ahogy jött úgy el is múlt. Persze én is szaladtam mammora, de megnyugtattak, hogy minden oké, ártalmatlan ciszta volt, mondjuk pont akkor nem ütöttem be sehova, szóval rejtély hogy mitől jött.
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra!
nem is úgy értettem, hogy "arrébb görgesd" :) de azért van egy kis mozgása, nem?
egyébként merre laksz? Bp-n a Kék Golyó utcában időpont nélkül is fogadnak, csak várni kell sokat.
nehéz, de próbálj meg csak pozitív dolgokra gondolni, hogy minden rendben van!
egyébként milyen a csomó? körbe tudod tapogatni és "elmozdítani"? vagy mereven van egy helyben?
de azt nem mondták,hogy teljesen elmúlik?vagy ilyet ne is reméljek?
aranyosak vagytok ,hogy nyugtatgattok,és én is ebben bízom,hogy nem lehet baj,csak messze van a vizsgálat ,hogy tényleg meg bizonyosodjam róla én is
ez 13 éve volt, de nem tudom, hogy összefügg-e a kettő dolog. a csomót pár éve fedeztem fel, de rögtön ez a kosárlabdás eset ugrott be.
a csomó ott van, mindig kitapogatom, de nem változik. már voltam kontrollon is és nem nőtt, ugyanakkora, mint pár éve. minden rendben van vele.
ne aggódj! nekem több orvos is mondta, hogy a rossz indulatú daganatok sokkal nehezebben fedzhetőek fel és először nem produkálnak tüneteket. szóval szerintem minden rendben van Veled is! hisz írtad, hogy nem rég történt az eset, ilyen rövid idő alatt, nem lehet semmi komoly bajod!
mindenképpen csak erre gondolok,hogy nem történhet semmi rossz ,de érdekelnek a tapasztalok,hogy mire számíthatok.mert attól,hogy nyugtatgatom magam ,még a rossz az ott van a pakliban sajna:((((
tuti megütöttem az nagyon fix be is kékült:(((( ebben 100% san biztos vagyok ,hogy a csomó nem magától keletkezett hanem ,én okoztam magamnak.:(((((
További ajánlott fórumok:
- Honfoglalón játszik valaki közületek?
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?
- Vett-e részt közületek valaki a Penny Market felnőttképzésén?
- Szed valaki közületek Frontint?
- Dolgozik közületek valaki GYES mellett vagy helyett?