Mekkora lehet egy normál, átlagos nyelvcsap? (tudásbázis)
Yeee! Így már mindjárt más a leányka fekvése..Szinte látom magam előtt... a fene a vizuális formámat.. :D
Deeee, csak képzeld el egy megnagyobbodott, lógó herével spékelve :D nyammm :D
Ohh! Ne kínozz! Minden álmom / RÉM / , hogy ilyeneket lássak... :)
Esetleg egy fitymaszűkület? :D
Ó hát miután szóbajött az aranyér is...ó...:) Hát szerintem örülne ha egy csövet fentről,egyet meg lentről bevezetnénk...És közben készítenénk ilyen helyes kis fotókat,igen...
Arra gondolj inkább aggódás helyett, hogy ebből a nem mindennapi adottságból mennyit profitálhatsz még. Legközelebb, ha egy lány azzal a közhellyel próbálna lerázni, hogy neki a belső értékek számítanak, te mosolyogva megmutatod neki az alább belinkelt roppant gusztusos képet, kétséget sem hagyva afelől, hogy a belső értékeid vonatkozásában is kiemelkedő mutatókkal rendelkezel!:)
Téged is az aranyere izgat? ;)
Ah...tiszta gasztro...ah...Szinte várja az ember lánya a folytatást...
Reg nevettem ennyit,kösz sräcok!:DDD
Ohh! Pedig egy jó nyelvcsapás megfelelő helyen..mindennel felér... :)
Próbáltam már stopperrel idő/nyelvcsapást számolni
De vagy elszúrtam, vagy nyakonvágtak hogy micsinálok közben
:)
És mond csak : nyelvcsapásból mekkora az átlagos? :D Arra tudnál neki válaszolni? :D
Gondolom ami beterít nyállal az már nem átlagos.. :)
Mint egy jóképű csukló, akarom mondani....
:)
Lső nekifutásra kicsit féreolvastam
"... átlagos nyelvcsapás"-nak
Díjaznád ha arról is tenne fel egy fotót? :D bakker! Ne biztasd!! :D
Szerintem sok pénzt kereshetnél, ha vállalnál mélytorkozást :D
Inkább ronda,undorító példány!Sokat fáj a torkom,gyakran an hatalmas ÁÁÁÁÁÁ a gégészeten!
Nem fogom nézegetni de attól még ronda marad a torkom!
Basszus! aztaqurvaéletbe! egyesek mikkel ráérnek foglalkozni...a következő fórum témának javaslom a " hány szál szőr a normál mennyiség a nemi-szerv körül-t "?
Akkor?Van kérdés?Hát persze,hogy nincsen:))
Az orvosodnak nem hiszel,és inkább itt kérdezősködsz?Ha azt mondta,akkor ez így van!!
Eddig azt hittem,hogy csak a nőkre igaz ,a ha nincs problem,akkor kreáljunk ,de úgy látszik tévedtem!
Megkérdeztem! Azt mondta ha nem okoz problémát,ne foglalkozzak vele!
És tőle,nem kérdezted meg?Vagy ez eszedbe sem jutott?Vagy,hát persze,hazajövök és majd itt kapok választ!Hát..megáll az eszem,..
Voltam gégészeten torokgyulladás miatt,a doki csak megjegyezte,jó nagy uvulám van!
Szép példány, nem mondom!
Eddig is jól szuperáltál egy ilyen méretűvel, és nem lesz ez ezután sem másként.
pfúúúúj, de undi
Viszont felismertelek, erről már indítottál egyszer fórumot. :)
További ajánlott fórumok: