Megnagyobbodott nyelvcsap (beszélgetés)
Megtaláltam neked:
"2019. augusztus 12. 13:47
Tyúkszem visszavonva. Egy nagy pattanás. Mondjuk így is fáj. :( "
Valaki meg mitha olyasmit mondott volna a vallomásokban, hogy tyúkszem nőtt a puncijára.
Istenem, tyúkszem!
A klasszikus piacos, strandpapucsos pakolós emberek lába jutott eszembe rögtön.
De miééért???
Azt gondolom, hogy itt nagyon sokan csak azért kérdezgetnek, irkálnak, hogy foglalkozzunk velük.
Persze vannak jó és jogos kérések, kérdések, de ez nem az.
Van amit meg lehet nézni a neten, de ahhoz lusták, vagy buták, vagy "csak" törődést akarnak.
Vannak akik kitalált dolgokkal jönnek, hazudoznak.
Szívesen segítünk mi annak, aki rászorul, de könnyen kiszűrhetők a fent leírt személyek.
Szerintem ezeket szembesíteni kell azzal, hogy ne kiáltsanak farkast, ha az nincs ott. - vagy hogy kell mondani.
De érted, elment szakorvoshoz, most mit akar itt??! Hogy sajnálgassuk? Foglalkozzunk vele?
Kérdező! A nyelvedről a lepedéket nyugodt lélekkel eltávolíthatod!
Ha fehér a nyelved, valószínűleg keveset iszol, vagy gyomorhurutod van. Le fog tisztulni.
Minek nézegeted a torkodat? Lehet, hogy már húsz éve ilyen.
Nem értem én sem, hogy miért tesznek fel egyesek magukról diagnosztizálásra szoruló - gusztustalan - képeket.
Mi nem vagyunk orvosok, tehát honnan a fenéből tudnánk mi a baja.
Amennyiben ezt, itt orvos látja, az nem ír semmit, nyilvánvaló okok miatt.
Ha kíváncsi a kérdező/kérdezők, hogy mi lehet a bajuk, hát használják a keresőt, azért van.
Sokan még erre is restek, inkább elvárják, hogy más keresgessen.
Mellesleg, ha nem javul az állapota a kérdezőnek, akkor forduljon újra orvoshoz, ő az, aki tud segíteni.
Nem tudom, miért kattintottam a képre.
De elhibázott lépés volt. 😔😮
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szabad a már évek óta megnagyobodott nyirokcsomókat nyomkodni, piszkálni?
- Orrmandula megnagyobbodás. Van olyan, akinek a gyermekének ilyen problémája volt (van)?
- Mekkora lehet egy normál, átlagos nyelvcsap?
- 10 éves lányomnak van egy megnagyobodott fájdalmas nyirokcsomója szerintetek mitől lehet?,
- Mit lehet tenni nyaki nyirokcsomó megnagyobbodásnál?
- Nyirokcsomó megnagyobbodás mitől lehet?