Mekkora átmérőjű esernyőt használtok? (tudásbázis kérdés)
Nos ez legyen a legnagyobb problémád. 😊
Komolyan mondom írígyellek.
Közben megvettem a 120 cm-es esernyőt, de hatalmas egy embernek.
Lemértem egy másikat, ami 95 cm, az elég kicsi.
Szóval 105-110 cm körül ideális. Nekem.
Jópofa lehet!
A naggyal csak annyi bajom volt, hogy míg át nem értem a kapun, még becsukva kellett tartani.
Eddig a meleg miatt panaszkodasra lettem irigy, most át eső.
Komolyan szeretek én itt élni?
Néha muszáj, pl. ha időpontra megy az ember valahova, és pont esik, amikor indulni kell.
Olyan is lehet, hogy útközben kap el az eső valahol.
Meg nem viharnak B-)
20 éve menő volt csuzlizni az eszakrol lefujt cuccokra! B;)
Jott a vihar, másnap meg ki mit gyűjtött be (használhatatlan lufiallatok, és hasonlók) Ment a kukába, csak jó buli volt.
Nem, eleve az esernyő nem a legkényelmesebb dolog.
Engem egyszer irigyelt egy szembe jövő pár férfi tagja a nagy ernyőmért. (Mondta.)
Csak azt nem figyelte, hogy a dupla ernyő alat voltam egyedül, ő meg egy apró ernyőt próbált kettejük fölé tartani.
Régen volt egy kupola-ernyőm, no az egészen jó volt. A szél se olyan könnyen kapott alá. Viszont csak szólóban volt az igazi.
Holnap megmérem a miénket, most zuhog az eső, ki nem megyek.
De hiába 2 személyes, nem kényelmes, mi inkább egymás mögött megyünk.
Én nagyanyammal sokszor mentem együtt vásárolni. Amúgy is mindent én cipentem, de a cigire vigyázni kellett :D
Utánozhatatlan volt az öreglány a hülye cigijeivel.
Sajnos feleségem már nekem sincs, pár év szenvedés után a petefészek rákja győzött.
De volt szerencsém kicsit több mint 44-évig nyitogatni neki az ajtót.
Nekem valaki fél év után csodálkozott rá.
De most fustolok, mint a gyargep
Azért gondold át. Ha egy felnőtt kinyújtja csak az egyik karját, akkor a másik kezében levő ernyő sugara, ha középen tartja az ernyőt, akkor is kb. 70 cm kellene hogy legyen, ami 140 cm átmérűjű ernyőt feltételez.
Elvileg, apró termetemnél fogva, nekem ilyenkor a dupla ernyő elég: ha kinyújtott karral pipiskedem valamiért, a dupla ernyő alatt még mindig nem ázom meg. Egy magasabb férfiembernek még a dupla ernyő is probléma lehet.
Viszont nincs autóm. 😂 (Feleségem sincs.)
Én dohányzom, de valahogy nagyon ritka az hogy utcán rágyújtok.
20 éve szívom, de sokan a mai napig nem tudják.
Így az eső, esernyő nem gátol semmiben.
És mi lesz a brit(aniai) kutatók edemelvel?
Ránézésre amúgy tök mások.
Tudom, te erős dohányos voltál.
Részemről a tököm gyújtanak rá errnyovel.
Volt egy kétszemélyesnek mondott ernyőnk, szerettem, de tönkrement.
A normál 86 centiset ahogy fogom, 20 cm-re van a nyele, azaz a közepe a 60-70 cm vastag testemtől, hát egy-egy óvatlanabb mozdulatnál a hátamra folyik róla a víz.
Nézegetem már a nagy ernyő utódát. Vagy viharernyő lesz, vagy kifordítható (inverz) ernyő.
Aztán lehet, hogy veszek egy kupolaernyőt is, meg veszek megint egy duplát is.
Amióta nem dohányzom, nem annyira macerás az esernyő használata.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Örökmozgó, sokat ivó, vékony, magas, 12 kilós fiúk anyukái! Milyen és mekkora pelenkát használtok, ami benttartja a cunamit?