Méhtestrákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)
hát persze, de nekem segít kicsit, ha logikusan átgondolom, kívülről mondják, orvos lát, van negatív lelet...
sztem neked jó is lesz,ha elvégzik a küretet, mert addig gyem fogsz megnyugodni, míg nem lesz a kezedben egy negatív szövettan
minden rendben lesz! majd számolj be feltétlenül, hogy alakult, hogy vagy!
nagyon szívesen
diplomás hipochonder vagyok, átérzem az aggodalmadat :-)
bocsánat, csak a korod miatt kérdeztem
akkor már meglegyinthetett a perimenopausa, az okozhat hormonális kiegyensúlyozatlanságot
leegyszerűsítve az ösztrogén vastagítja, a progeszteron vékonyítja a nyálkahártyát
a női szervezet mindig (legalábbis, míg végleg lezajlik a klimax, sőt, utána is, mert a zsírszövet is termeli) termel ösztrogént, de progeszteron csak akkor lesz, ha volt peteérés, ezért könnyű átcsúszni öszrogén-túlsúlyba
ez okozhat mindenféle cikluszavart és méhnyálkahártya vastagodást
ez nem feltétlenül, sőt, az esetek túlnyomó többségében NEM rák!
a biztonság kedvéért meg szokták nézni egy kürettel a szövettant, és ha minden rendben, gyógyszerrel próbálják rendezni a hormonális eltérést. van olyan orvos, aki a küret előtt próbálkozik gyógyszerrel, ez dokitól függ
a méhtestrák az idősebb hölgyek betegsége, azátlagéletkor talán 62-63 év? már régebben olvastam
szóval szerintem ettől ne félj
nyugodj meg, kövesd az orvos utasításait
a derekad lehet, hogy pszihésen fáj. ha olvastad a tünetek között és hajlamos vagy rá, simán produkálhatod, én ennél cifrább tüneteket is képes vagyok előhozni, ha félek valmilyen betegségtől!
Szerencsére egészséges vagyok.:)
Miért gondolsz rögtön arra, hogy rákos vagy?
Mi lenne, ha bíznál a szervezetedben. Tegyél azért, hogy egészséges maradj/legyél!
Első körben felejtsd el ezeket a beteg gondolatokat!
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata a bio CLA-val kapcsolatban?
- ADHD-Figyelemzavar gyerekeknél. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
- A Vargha gyógymóddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata könnyűszerkezetes házzal kapcsolatban?