Megvan valakinek a Néma sikoly c. film?Fontos lenne (tudásbázis)
melyik filmre gondoltok? a filmkatalóguson 2 ilyen film van: Néma sikoly vagy Néma sikolyok, de egyikben sincs szó abortuszról.
milyen film ez és hol lehet megszerezni?
Ami a Youtube-onn van fent "full" verzió, az tényleg a teljes? Pénteken látom magyarul is egy osztállyal, de abból láttam részleteket és a két film nem ugyanaz volt... :-S
Szerintem is jó lenne ezt iskolákban kötelezően levetíteni.
Szerintem ezt a filmet simán be kellene tiltani hogy csak mint tanulmányi flmlehessen megnézni...
Mostanában egyre több portálon olvasom, hog lécci lécci, kinek van meg, mert meg szeretném nézni...
1. ha abortuszod lesz, nem bizta, hgoy jót tesz neked..
2. ha nem, akkor elég abberrált dolgonak tartom, ha valki ilyen folmet nézeget...
3. én sosem láttam, érdekes nem is érdekel, pedig jelen pillanatban több portálon olvastam róla
köszi az infot, az egyik felem megnézné, mert érdekel önmagában, de a másik nem igazán kiváncsi főleg most az ilyen borzalmakra...
azér köszi!
Szia!
A néma sikoly valóban a baba szemszögéből mutat be egy abortuszt,ha jól emlékszem,egy vákuumos terhességmegszakítást.Nagyon megrázó film,elgondolkodtató.Én terhesen láttam,hát,ne tudd meg!De én kötelezővé tenném az iskolákban,mint oktatófilmet.Talán nem találkoznánk annyi 16-17 éves lánnyal,aki abortuszra vár,miközben mások majd' meghalnak egy babáért.
Sziasztok!
Lehet hogy most butusnak fogok tűnni de miről szól ez a film? :)
vagy inkább ne akarjam tudni? :)
Kedves Pencil, én is nagyon szívesen vevő lennék rá. Van valami lehetőség ezt tőled átvenni?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek légyszíves nagyon fontos lenne! Mik a kiszáradás tünetei?
- 5 kiló egy hét alatt. Nagyon fontos lenne! Hogyan?
- 2 hónapja keresek egy képet!Valaki segítene?Fontos lenne!
- Latin vér c. film megvan valakinek? Fontos lenne...
- Megvan valakinek a Nők lapja 2007. decemberi száma? Fontos lenne!
- BMW E 34 magyar nyelvű szerelési könyve megvan valakinek? Fontos lenne nagyon!