Megváltozhat valaki vércsoportja? Mert úgy tudom nem, viszont velem most ez történt. (tudásbázis)
Meg vannak a régi papírjaid? Kérd ki a kórházból és akkor kiderül, hogy jól emlékszel e.
Az RH- terhességnél elég veszélyes.
Az orvosom se, tegnap mondta épp, hogy rengeteget vitatkozott ez ügyben egy kollégájával.
De szigorúan kijelentette hogy positív vagyok. El kell fogadjam, egy hónap alatt 3 alkalommal nézték meg, de az elmúlt 35 évben is három alkalommal nézték meg és eddig ez nem így vot.
Lehet hogy még az orvostudomány sem tud mindent.
igen ezt a cikket már olvastam, de nekem sehol sincs a varians, pedig már genetikailag is megnéztek.
Én nem értem, csak attól tartok ha vért kell kapjak, nem e lessz ebből bajom?
Van egy ismerősöm, aki hasonlóan járt.
Többszöri meghatározás után hol ilyen-hol olyan eredményt kapott, végül lett róla lelete: A Rh VARIÁNS.
Sziasztok.
Érdekes dolog történt velem , 11 plussz 3 napos terhes vagyok.
14 éves korom óta tudom a vércsoportom. A rh negatív. Ezt akkor nézték meg először amikor 14 évesen agyműtétem volt. Aztán volt egy vetélésem 19 évesen, ugye ott is megnézték: A rh negatív.
Aztán 35 évesen volt egy terhesség elhalás ott is megnézték: A rh negatív.
Most babát várok , megállapították A rh positiv.
Szóltam a dokinak hogy itt valami nem stimmel. Megnézték újra szintén A positiv. Erre elvégeztek egy genetikai térképet...akkor is A positiv.
Ez hogy lehetséges?
Tegnap megmondtam a páromnak, ha valami baj érne , ne engedje hogy A positív vért kapjak mert nekem nem ez a vércsoportom.
Hallott már valaki ilyesmit? Mi történhetett?
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Tudod, melyik vércsoportba tartozol? :)
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?