Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Megvalósult álom fórum

Megvalósult álom (beszélgetés)

1 2 3
64. 3922e0e3cc (válaszként erre: 63. - 94a06e9696)
2022. okt. 20. 19:01

Köszönöm a véleményed,de már okafogyott :)

Hála Istenek bőven van vendégköröm,akiknek tökéletesen megfelel a munkám...

A hagyományos melírt is többen kérik például melírsapkával:)

Az pedig már igazán elavult módszer,de a vendég kérése a legfontosabb!

És ez nekem csodás érzés.....

Azért köszi :-)

63. 94a06e9696 (válaszként erre: 46. - 3922e0e3cc)
2022. okt. 20. 18:07

Séfnek sem kell lenni ahhoz, hogy tudd, hogy szar a kaja.

Még akkor sem raktam volna ki ezt a hajat (elnézést a gyerekedtől), ha én festettem volna, aki nem fodrász, ha 25 "tapasztalat" lenne a hátam mögött, akkor meg végképp nem. Igények és igények között van különbség, és valóban 20 éve ez volt a melír, de mára a technika nagyot változott, sokkal finomabban csinálják. Ettől még boldog lehetsz a munkáddal, mert nekem, vagy itt másoknak nem tetszik a végeredmény, és hát gondolom neked ez a célod, és nem nekünk akarsz megfelelni. Szóval elég ha te és a

vendégeid boldogok az ilyen hajakkal...

62. Soufflet (válaszként erre: 51. - 3922e0e3cc)
2022. okt. 16. 02:05
Pentek d.u. 4-kor meg csak lelkes voltal a biztatasra, es azota megnyitottal ez duborog az uzlet. Le a kalappal!
61. globus (válaszként erre: 53. - Mimóza07)
2022. okt. 16. 00:43
Egy másik adást nézel, mert nem erről van szó. Olvass vissza.
60. 3922e0e3cc (válaszként erre: 59. - Michelle.r)
2022. okt. 15. 20:13
Köszönöm :)
2022. okt. 15. 19:49
Tíz nap telt el azóta, hogy feltetted a kérdést, hogy nyiss-e fodrászatot. Ha már működik is, és már elég elég vendég is van, akkor nincs kérdés. Hajrá!
58. 3922e0e3cc (válaszként erre: 56. - 71ddaa07fa)
2022. okt. 15. 19:30

Ez tetszik (Y)

A Hölgyemény szemellenzővel él,csak a sajátját fújja,én már válaszra sem méltatom,ignorálom :-)

Köszönöm szépen,hogy átérzed a mondani valómat!

2022. okt. 15. 19:27
Köszönöm szépen,valóban ez motivált :)
2022. okt. 15. 19:09

Az alapján a kép alapján, aki el tudja dönteni milyen fodrász, az varázsló.

Az X faktoros hasonlat azért sántít, mert ezeken a mentorokon, csak nevetni lehet.

Van köztük egy kerékpártolvaj, egy a Boci-boci tarkához hasonló stílusú számmal befutott valaki, akinek olyan az arca, hogy alig fér el a stúdióban, egy szőke csaj, akiről azt sem tudom kicsoda, és Puskás Peti, aki a maga nemében lehet jó, de valljuk be vannak nála sokkal nagyobb alakjai a magyar könnyűzenének. Csak ehhez a műsorhoz már nem adják a nevüket.

Nekem továbbra is az a véleményem, nem szép dolog másnak az örömét elrontani. Majd az élet igazolja van-e helye a szakmában vagy nem.

55. globus
2022. okt. 15. 19:08

Én nem sztárolásnak éreztem, hanem lelkesedésnek, és pici bátorításra vágyásnak.

Kívánom, hogy legyen sikeres!

54. simple (válaszként erre: 52. - Globus)
2022. okt. 15. 18:56
Nem azzal van a baj, hogy ő vidéken 3 ezerért vág hajat, és ezzel a vendégei elégedettek. Hanem azzal, hogy úgy sztárolta itt magát, mintha nyert volna egy fodrász világbajnokságot, hogy mekkora szakmai múltja, milyen tehetsége van, és tőle mindenki el van ájulva. Ja, leginkább ő magától. A szalont ahova én járok azért említettem, mert az ott dolgozók szájából még sosem hallottam, hogy fényezték volna magukat, pedig nekik lenne is mire, tele van serleggel a szalon. Az x faktorba is mindig sokan jelentkeznek, akiknek se hangjuk, se énektudásuk, de az ismerősök meg a rokonok biztatják, hogy jelentkezzen, mert szuper hangja van és nagyon jól énekel. Jelentkezik, bemegy nagy mellénnyel, aztán tör zúz ordít tombol mikor a mentorok szembesítik a valósággal. Kígyót békát kiabál rájuk, és végül azt, hogy ők nem értenek hozzá, nincs hallásuk. Tipikus, a kérdező itt ugyanezt csinálta.
53. Mimóza07 (válaszként erre: 52. - Globus)
2022. okt. 15. 18:49

Pff... Most mar nem csak a fodrászt írjuk le, hanem a vidéket is. A vidéki fodrászt meg pláne. :D Amúgy is utálom ezt a vidéki kifejezést. Ki számit vidékinek? Aki nem Pesten él? Beszűkült aggyal?

Ki kell hogy ábrándítsalak vidéken is bárki meg bármi elérhető. Bármennyiért. Ha több éve ugyanahhoz a fodraszhoz jarsz, aztan egyszer csak bejelenti hogy árat emel, valószínű benyeled. Nem fogsz azonnal masik fodraszt keresni. Nem ezen múlik. Ki olcsó meg ki drága. Akinek nem telik rá, az nem megy fodraszhoz. Elintézi otthon, magának.

52. globus (válaszként erre: 35. - Simple)
2022. okt. 15. 18:23
De azt is írta, már az elején, hogy jelentősen olcsóbban dolgozik. Én elhiszem, hogy mindenki szeretné a lehető legmodernebb technológiát, szaktudást, aki meg tudja fizetni, járjon szalonba. Nyilvánvaló, hogy rengeteg ember lesz, főleg vidéken, akik 3 ezer ft-ért elégedettek lesznek. Nem ismerjük az ő vendégkörét, kicsit el kellene vonatkoztatni a "számomra bármi elérhető"-től, mert ez pl. vidéken lehetetlen. Mondjuk igény sincs rá. Én sem fizetnék tízezret egy hajvágásért, csak mert profi a fodrász.
51. 3922e0e3cc (válaszként erre: 50. - 9b10f3d7ff)
2022. okt. 15. 17:31

Édes Istenem! Hányszor írjam még le,hogy elfogadom hogy nem tetszik a munkám,semmi gondom nem volt ezzel. A stílusról beszélek,és a hiszti inkább rád jellemző ( tapasztalat a fórumok alapján )

Azért sírt,mert neki így tetszik a haja Ő kérte így,és az lett leírva hogy "sírva fakadnék ha ilyen hajat csináltak volna" De hagyjuk már ezt az egészet,vergődsz te épp eleget,most már unom......

Működik a fodrászatom van elég vendégem,köszönöm!

2022. okt. 15. 17:06

Hát ez az, akkor miért is sírt?

Hisztizhetsz, akkor sem bántotta senki a gyerekedet. A te munkádról kaptál véleményt, te ezt nem tudod feldolgozni, hogy nem mindenki esett hasra.

Az elején azt írtam, hogy legyen sikeres a vállalkozásod, de te itt vergődsz, mert nem tetszik.

49. 3922e0e3cc (válaszként erre: 47. - Józsibirka)
2022. okt. 15. 16:21

Ne foglalkozz vele,ez már kifejezetten ellenem irányul,had élvezkődjenek :)

Őket minősíti,arctalanul..........

48. 3922e0e3cc (válaszként erre: 44. - 71ddaa07fa)
2022. okt. 15. 16:17

Ezzel kell egyet értsek,kiváló példa valóban! Biztosan jó ez nekik,de már egyáltalán nem érdekel.....

Nem a lányomról van itt szó,hanem az azonnali támadásról,mihelyst alkalmuk van rá.........

Őket minősíti,engem már nem érdekel :)

47. Józsibirka (válaszként erre: 42. - 9b10f3d7ff)
2022. okt. 15. 16:15

Enissának Még valaki nyomott is szivet,

Pfff,, asse tuggyák mitírkálnak,,,mI

Itcselekszenek, vaktába!

Asse tudggyák, hogy volt kép felrakva ,

46. 3922e0e3cc (válaszként erre: 43. - 94a06e9696)
2022. okt. 15. 16:15

Te meg már aztán tudod is milyen egy melír! Vagy szakmabeli vagy? Megnéztem számtalan videót és fodrásztársaim munkáját akik szalonban dolgoznak,nincs szégyellni valóm!

Minden jót,te tutira hibátlan lehetsz! Keserű az életed,itt éled ki magad..........

45. 3922e0e3cc (válaszként erre: 41. - 9b10f3d7ff)
2022. okt. 15. 16:11

Te most akkora butaságot írtál,hogy hihetetlen! Senki nem ismerte volna fel,nem profilképet tettem fel!

Az okosabbja meg nem bánt meg egy gyermeket.

Úgy látom bármit írhatok,itt mindent kifordít a sok okos,és hibátlan,maximalista tag.

Rég túl vagyok rajta,hogy kinek tetszett-kinek nem,de azért most már elég!!! Mindennek van határa,és ez már kifejezetten ellenem irányuló személyeskedés!

Igen,tanultam,soha többet nem osztok meg itt semmit,mert van egy "mag" akik erre vannak specializálva hogy támadják a fórumindítókat!

Szép napot....

2022. okt. 15. 15:31

Ez a fórum is úgy látom arról szól, hogy szóljunk be annak, aki valaminek örül.

A fórumindítónak pedig annyit üzenek, hogy készítse fel a lányát, hogy ilyen a világ és rengeteg bántást fog kapni az élete során.

43. 94a06e9696 (válaszként erre: 36. - Tünci3)
2022. okt. 15. 15:18
Mivel nem láttad a képet elég extrém azt mondani, hogy aki azt mondta rá, hogy nem szép, az gonosz. Egy olyan melírra, ami egyáltalán nem mutatja, hogy valaki 25 éve a szakmában van. És ez független attól, hogy mennyiért és kinek csinál hajat...
42. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 32. - Józsibirka)
2022. okt. 15. 15:12
Bari, azt akit nem is láttál? Milyen álszent vagy? :D
41. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 30. - 3922e0e3cc)
2022. okt. 15. 15:10

Látod-látod? Egy gyereket sosem szabad kitenni ilyennek.

Ha tudtad ennyire érzékeny, nem lett volna szabad megosztani a képet!

Őt a világon nem bántotta senki, ne akarj mártírkodni!!

Ha véleményt kérdezel, benne van a pakliban, hogy nem tetszik másoknak, a kifutókon lévőket is érik kritikák, aki szerepelni vágyik, a pakliban a negatív vélemény is benne van.

Az okosabbja a javára fordítja, tanul belőle.

40. 3922e0e3cc (válaszként erre: 36. - Tünci3)
2022. okt. 15. 13:25

Semmi gond :)

Végül is teljesen lényegtelen már,mert az élet nem a Hoxán működik,hála Istennek akiknek kell,azoknak tetszik kés értékelik.

Csupán az örömömet szerettem volna megosztani,na bumm,tanultam belőle,többet nem fogom :)

39. 3922e0e3cc (válaszként erre: 35. - Simple)
2022. okt. 15. 13:22
Ezt ugye te sem gondolod komolyan,ez már szánalmas :-)
38. 3922e0e3cc (válaszként erre: 37. - 3922e0e3cc)
2022. okt. 15. 13:20
Ez meg egy vicc,ezt te sem gondolod komolyan :-)
37. 3922e0e3cc (válaszként erre: 34. - Simple)
2022. okt. 15. 13:20

Egyetlen egyszer sem akadtam ki,sőt megköszöntem a véleményt! Nem is akarok veled továbbiakban kommunikálni,valami miatt iszonyú negatív vagy......

A kedvemet és ambíciómat nem vette el az hogy nem vagyok profi,mert nem vagyok az,és ezt nem is fírtatom. A vendégeimnek elég a tudásom,ezt viszont nehogy te döntsd már el,hogy nekik mi az elég és mi a jó!

További szép napot!

36. Tünci3 (válaszként erre: 30. - 3922e0e3cc)
2022. okt. 15. 13:16
Értem,hát sajnos sok a gonosz ember. sajnálom.
35. simple (válaszként erre: 26. - Globus)
2022. okt. 15. 13:08
Ki bántotta? Ő kért véleményeket, és amit kapott azt nem tudta elfogadni. Én az egyik, sőt ha nem a legnívósabb szalonba járok, de az ottani szakemberektől, mert ott csak szakemberek vannak, sosem hallottam olyat, hogy te is csak 1 vagy a 100-ból. Ellenben olyat sokat, hogy:"Még messze vagyok attól, hogy profi legyek, rengeteget kell tanulnom." Olvasd vissza a hozzászólásokat, milyen magas lovon ül a kérdező.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook