Biztassuk egymást az álomsúly eléréséig! (beszélgetős fórum)
Sziasztokl!
Mégis összeszedtem magam tegnap és tornáztam:)És jól esett,csak neki kezdeni volt nehéz...:SÉs ez mellett még folyadéknapot is tartottam...:DNem volt nehéz,mert 13 óra után ébredtem...:)
Remélem ma is ráveszem magam a tornára...Meg a kajában is"rendes"leszek...:)
Szép napot!
Sziasztok!
Én sajnos tegnap éjjel dolgoztam...:SPedig szívesebben mentem volna én is valamerre...Na,de majd máskor...:)Így legalább diétás volt a tegnapi napom...:)
Ma megint nincs kedvem tornázni...:S
Szép napot!
Neked megvan a 2008-as Réka dvd? Nálam nagyon bevált az hogy a 20 perc sztepperezés közben berakom a 20 perc felsőtest edzést, és miközben lépegetek még a karjaimat is edzem + jó zene is szól és gyorsabban eltelik az idő. Két legyet egy csapásra:)
Jónak tűnik így az edzésterved, a sztepper is nagyon jó zsírégető.
Szia Sziszi!
Örülök hogy jól sikerült a buli, nekünk is jó volt, hajnal 3-kor feküdtünk le...
Most én is a súlyzós gyakszikra vagyok rákattanva, minden edzésnapomon szerepelni fog áprilisban. Megyek is és csinálok egy edzéstervet:)
Ma egyébként pihinapom van.
Szijjasztok!
Az esti buli fantörpikus volt. Készült sok kép..naamikor ezeket megláttam, már nem vigyorogtam annyira. El is fogadnám magam, de a karom?!
Az valami iszonyat. Én oda hízok:S Nagyon durva. Mint egy 100 kilós asszonynak...
Szóval mától minden nap súlyzózok rá. Réka kártyáin van 2 feladat amit csinálgattam eddig, de most rendszeresíteni fogom.
Ti hogy vagytok?
Akkor máris nyugodt vagyok:-))
Megyek tusolni aztán indulunk. Puszi.
Éppen a naplódat olvastam:-)
Jó bulizást és fel a fejjel, ilyenkor szoktak jól sikerülni a bulik!
Mi pedig nyársalni megyünk, szóval nekem sem lesz éppen diétás a vacsim, de majd eszek hozzá jó sok zöldséget hogy telítsenek.
Nagyon ügyes vagy!
Lakásavató bulira megyünk este...nem éppen lesz egy fogyókúrás estém, de holnaptól én is tornázom!
Nekem még 1,5 kg maradt meg a nagy ünnepségből, de keményen dolgozok rajta, tegnap és ma már tornáztam:-) Nehezen vettem rá magam, de csak elkezdeni nehéz, most már ismét megjött a kedvem hozzá.
Tegnap szteppereztem 20 percet, közben súlyzóztam, ma pedig Réka 4. dvd-jéről csináltam meg a 20 perc popsit és a 3.-ról a 30 perc felsőtestet!
Sok sikert Nektek is!! Menni fog:-))
Sziasztok!
Nem nagyon"találok vissza"a diétámhoz...Valahogy most nem megy...Meg a mozgás is nehezzen magy(mármint az edzés)Remélem nem tart ez az állapotom sokáig...Mert már most elegem van belőle!
Remélem nálatok minden rendben!!
Szép hétvégét!
Szia!
Hát mit szépítsek, én + 3 kg-val zártam a múlt hétvégét... De ebből mára már lement 1 kg, szóval már "csak" kettőt kell a frissen felszedettekből legyűrni, aztán jöhet a régebben felszedettek farigcsálása:-)))
Csodás napot!
Sziasztok!
Nem részletezném a hétvégémet...Ettem,amit megkívántam...És nagyon jól esett...Most viszont újra a régi"kerékvágásba"tereltem magam...Diéta,és sport...
Remélem nektek is jól telt a Húsvét.
Szép napot!
Ünnepek alatt biztos feljön egyébként egy kicsi, de az ugyanolyan gyorsan le is megy ha utána visszaállunk a lightosabb kajcsizásra. Ez tapasztalat.
Szóval lehet enni abból a húsvéti sonkából, csak mellett mozogni mozogni mozogni...
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Tudom, hogy neked sikerülni fog:D Ismerem az elszántságodat, akaratodat.
Én is azon parázok, hogy meg tudom e tartani az ünnepek alatt. Remélem...:)
Sziasztok!
Sziszikeccs!Gratulálok az újabb fogyáshoz!Megy ez:)
Tegnap"ahogy ígértem"nem tornáztam...:SMost egy kis pihenés jön ezen a téren...:)Elutazunk Apukámékhoz...(hétfőn jövünk csak vissza)Remélem azért a diétát legalább tudom majd tartani...:S:)
Szép hétvégét!
Jó Neked hogy szüneted van... Elvileg itthon leszünk, amit nem is bánok. Nekem az a kikapcsolódás ha a szét tiszta lakásban, vagy éppen az udvaron a szép virágjaim és állatkáink között pihenhetünk.
Ilyenkor főleg nem szeretek elmenni sehová, annyian vannak minden felé. Csak felidegesíti az embert a sok "pahaszt":-DD
Én is takarítok, de megkönnyíti a szünet a helyzetemet.
Húvétkor mentek valamerre?
Ügyes vagy, gratulálok!!! A stagnálás időszakában kell kitartani, utána ismét megindulnak a kilók lefelé.
A héten nálam nagytakarítás van, így a torna kimarad, de vasárnap délután már elmegyek egy nagyot sétálni, jövő héten pedig pótolok mindent.
Réka popsit és felsőtestet szoktam csinálni, sztepperezek és sétálok. Ezek szerepelnek az edzéstervemben.
A kártyái is nagyon jók, bár már rég használtam, de szép emlékeket idéznek fel bennem.
További ajánlott fórumok:
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Szeptember 12-től indulás az álomsúlyig!
- Beszélgessünk! Biztassuk egymást, és adjunk tanácsokat! — Avagy ki, hogy éli meg a viszonzatlan szerelmet?
- Fogytál 10 kilót, de fogytán az erőd? Gyere biztassuk egymást...
- Küzdeni az álomsúly eléréséért! (napló)
- Bakker álomsúly!