Beszélgessünk! Biztassuk egymást, és adjunk tanácsokat! — Avagy ki, hogy éli meg a viszonzatlan szerelmet? (beszélgetős fórum)
elég sokan gondolkodnak így: "iylet nem csinálnék akkor sem,ha beleőrülnék" pl az egyedüllétbe..
nem értem,mért jó az,ha vki nem vigyáz a saját lelki épségére,egészségére? azt nem teszi meg helyettünk más...és nehéz visszaforídatni,ha már"beleőrültél"
mért jó beleőrülni bármibe is? mért hagyják sokan iylen beleőrüléssel tönkremenni az életüket,ahelyett,hogy az őrülés korai jeleinél észbe kapnának,és tennének valami élő,és működés felé hajló dolgot?
Az a durva, hogy ez nem egyedi eset. Az én apum is csinálta, de anyum türelmes volt, és apu visszajött...
Hát vannak ilyen fellángolások sajnos, a kérdés az, hogy a pár másik fele, hogy tudja kezelni. Mennyire erősek az érzelmek, mennyire türelmes a másik...
Túl vagytok egy párterápián,ami nem segített...mindketten csaltátok már egymást...nem törődik veled..
Nem értem miért vagytok még együtt?
Soha nem mondd, hogy soha.
Amúgy meg ha lehetne a szerelmet irányítani, nem indítottad volna a fórumot.
Nem hiszem. Sőt, biztos vagyok benne, hogy nem. Az én „édes”apám ugyanezt csinálta anno, de azt mondta pár éve, ha lehetné, visszaforgatná az idő kerekét, mert az a szerelemnek hitt fellángolása, amiért elhagyta édesanyámat, sem volt örök, és sokkal jobban tette volna, ha a családjával marad.
De természetesen mindenki a saját élete kovácsa, csak azért írtam le, hátha helyre lehetne hozni a dolgokat.
Nem, nem igazán beszéltem róla még soha Vele, bár rendszeresen találkoztunk az elmúlt pár hónapban. (Mielőtt valaki félreértené, nem randevú miatt.)
Mióta tart? Most mondjam azt, mint az „Igazából szerelem” című filmben, hogy egy éve, 2 hónapja, 29 napja, 22 órája és 6 perce? :D
De sok más egyéb van az életemben, ami másnak nem adatik meg:)
////A szerelem mindent pótol,de a szerelmet nem pótolja semmi:(
pontosan:)
ami nem megy nem kell erőltetni.....figyelem elterelés kell,pl szórakozás,munka vagy ki mit szeret...
én már ebben profi vagyok,mert csak olyanba volt,van, részem:)
viszonzottat el sem tudnék képzelni!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Kezdő szakácsok ide! Beszélgessünk, ötleteljük, adjunk tanácsokat, recepteket egymásnak!
- Gyertek beszélgessünk, adjuk tanácsokat osszuk meg egymással gondjainkat örömünket!!