Megvalósult álom (beszélgetés)
Köszönöm a véleményed,de már okafogyott :)
Hála Istenek bőven van vendégköröm,akiknek tökéletesen megfelel a munkám...
A hagyományos melírt is többen kérik például melírsapkával:)
Az pedig már igazán elavult módszer,de a vendég kérése a legfontosabb!
És ez nekem csodás érzés.....
Azért köszi :-)
Séfnek sem kell lenni ahhoz, hogy tudd, hogy szar a kaja.
Még akkor sem raktam volna ki ezt a hajat (elnézést a gyerekedtől), ha én festettem volna, aki nem fodrász, ha 25 "tapasztalat" lenne a hátam mögött, akkor meg végképp nem. Igények és igények között van különbség, és valóban 20 éve ez volt a melír, de mára a technika nagyot változott, sokkal finomabban csinálják. Ettől még boldog lehetsz a munkáddal, mert nekem, vagy itt másoknak nem tetszik a végeredmény, és hát gondolom neked ez a célod, és nem nekünk akarsz megfelelni. Szóval elég ha te és a
vendégeid boldogok az ilyen hajakkal...
Ez tetszik (Y)
A Hölgyemény szemellenzővel él,csak a sajátját fújja,én már válaszra sem méltatom,ignorálom :-)
Köszönöm szépen,hogy átérzed a mondani valómat!
Az alapján a kép alapján, aki el tudja dönteni milyen fodrász, az varázsló.
Az X faktoros hasonlat azért sántít, mert ezeken a mentorokon, csak nevetni lehet.
Van köztük egy kerékpártolvaj, egy a Boci-boci tarkához hasonló stílusú számmal befutott valaki, akinek olyan az arca, hogy alig fér el a stúdióban, egy szőke csaj, akiről azt sem tudom kicsoda, és Puskás Peti, aki a maga nemében lehet jó, de valljuk be vannak nála sokkal nagyobb alakjai a magyar könnyűzenének. Csak ehhez a műsorhoz már nem adják a nevüket.
Nekem továbbra is az a véleményem, nem szép dolog másnak az örömét elrontani. Majd az élet igazolja van-e helye a szakmában vagy nem.
Én nem sztárolásnak éreztem, hanem lelkesedésnek, és pici bátorításra vágyásnak.
Kívánom, hogy legyen sikeres!
Pff... Most mar nem csak a fodrászt írjuk le, hanem a vidéket is. A vidéki fodrászt meg pláne. :D Amúgy is utálom ezt a vidéki kifejezést. Ki számit vidékinek? Aki nem Pesten él? Beszűkült aggyal?
Ki kell hogy ábrándítsalak vidéken is bárki meg bármi elérhető. Bármennyiért. Ha több éve ugyanahhoz a fodraszhoz jarsz, aztan egyszer csak bejelenti hogy árat emel, valószínű benyeled. Nem fogsz azonnal masik fodraszt keresni. Nem ezen múlik. Ki olcsó meg ki drága. Akinek nem telik rá, az nem megy fodraszhoz. Elintézi otthon, magának.
Édes Istenem! Hányszor írjam még le,hogy elfogadom hogy nem tetszik a munkám,semmi gondom nem volt ezzel. A stílusról beszélek,és a hiszti inkább rád jellemző ( tapasztalat a fórumok alapján )
Azért sírt,mert neki így tetszik a haja Ő kérte így,és az lett leírva hogy "sírva fakadnék ha ilyen hajat csináltak volna" De hagyjuk már ezt az egészet,vergődsz te épp eleget,most már unom......
Működik a fodrászatom van elég vendégem,köszönöm!
Hát ez az, akkor miért is sírt?
Hisztizhetsz, akkor sem bántotta senki a gyerekedet. A te munkádról kaptál véleményt, te ezt nem tudod feldolgozni, hogy nem mindenki esett hasra.
Az elején azt írtam, hogy legyen sikeres a vállalkozásod, de te itt vergődsz, mert nem tetszik.
Ne foglalkozz vele,ez már kifejezetten ellenem irányul,had élvezkődjenek :)
Őket minősíti,arctalanul..........
Ezzel kell egyet értsek,kiváló példa valóban! Biztosan jó ez nekik,de már egyáltalán nem érdekel.....
Nem a lányomról van itt szó,hanem az azonnali támadásról,mihelyst alkalmuk van rá.........
Őket minősíti,engem már nem érdekel :)
Enissának Még valaki nyomott is szivet,
Pfff,, asse tuggyák mitírkálnak,,,mI
Itcselekszenek, vaktába!
Asse tudggyák, hogy volt kép felrakva ,
Te meg már aztán tudod is milyen egy melír! Vagy szakmabeli vagy? Megnéztem számtalan videót és fodrásztársaim munkáját akik szalonban dolgoznak,nincs szégyellni valóm!
Minden jót,te tutira hibátlan lehetsz! Keserű az életed,itt éled ki magad..........
Te most akkora butaságot írtál,hogy hihetetlen! Senki nem ismerte volna fel,nem profilképet tettem fel!
Az okosabbja meg nem bánt meg egy gyermeket.
Úgy látom bármit írhatok,itt mindent kifordít a sok okos,és hibátlan,maximalista tag.
Rég túl vagyok rajta,hogy kinek tetszett-kinek nem,de azért most már elég!!! Mindennek van határa,és ez már kifejezetten ellenem irányuló személyeskedés!
Igen,tanultam,soha többet nem osztok meg itt semmit,mert van egy "mag" akik erre vannak specializálva hogy támadják a fórumindítókat!
Szép napot....
Ez a fórum is úgy látom arról szól, hogy szóljunk be annak, aki valaminek örül.
A fórumindítónak pedig annyit üzenek, hogy készítse fel a lányát, hogy ilyen a világ és rengeteg bántást fog kapni az élete során.
Látod-látod? Egy gyereket sosem szabad kitenni ilyennek.
Ha tudtad ennyire érzékeny, nem lett volna szabad megosztani a képet!
Őt a világon nem bántotta senki, ne akarj mártírkodni!!
Ha véleményt kérdezel, benne van a pakliban, hogy nem tetszik másoknak, a kifutókon lévőket is érik kritikák, aki szerepelni vágyik, a pakliban a negatív vélemény is benne van.
Az okosabbja a javára fordítja, tanul belőle.
Semmi gond :)
Végül is teljesen lényegtelen már,mert az élet nem a Hoxán működik,hála Istennek akiknek kell,azoknak tetszik kés értékelik.
Csupán az örömömet szerettem volna megosztani,na bumm,tanultam belőle,többet nem fogom :)
Egyetlen egyszer sem akadtam ki,sőt megköszöntem a véleményt! Nem is akarok veled továbbiakban kommunikálni,valami miatt iszonyú negatív vagy......
A kedvemet és ambíciómat nem vette el az hogy nem vagyok profi,mert nem vagyok az,és ezt nem is fírtatom. A vendégeimnek elég a tudásom,ezt viszont nehogy te döntsd már el,hogy nekik mi az elég és mi a jó!
További szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Rossz álom!
- Segítsünk Ájrinnak, hogy ne vesszen el az álom!
- Biztassuk egymást az álomsúly eléréséig!
- Szeptember 12-től indulás az álomsúlyig!
- 2012.Maya Naptár- Földrengés, járványok, természeti katasztrófák, igen gyors ütemben megvalósulni látszanak a dolgok, mi a véleményed?
- Kérlek, küldj egy képeslapot a településed templomáról, hogy megvalósulhasson egy kiállítás Finnországban