Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Napi 5000 Ft 2 főre fórum

Napi 5000 Ft 2 főre (beszélgetés)

1 2 3 4
98. Törpilla (válaszként erre: 96. - Channa*)
nov. 19. 05:11
Nem lehúzás az amikor valaki rá szorul a segítségre. Tudod szöveg értés, jah hogy te akkor éppen nem voltál iskolában?! Sajnos! Sok sikert a ház újításhoz! 😉
nov. 18. 17:01
Soha eszembe sem jutna kéregetni,annál többre tartom magam! Inkább én nem eszek de kéregetni nem fogok soha! Sokkal többre mentem a segítő hozzászólásokkal,mintsem bárkitől támogatást kérjek. Ez egy állapot,bízom benne hogy mielőbb talpra tudok állni,igen ha kell majd túlórázok.
96. Channa* (válaszként erre: 94. - Törpilla)
nov. 18. 10:32

De jóra biztatsz embereket. Húzzanak le másokat. Adjanak másoknak, mert nekik sok van.

Én nem gondolnám, hogy neked kellene másnak ezt ajánlani, főleg úgy, hogy neki nem jutott ilyen az eszébe.

Ha belenézel ilyen kéregetős fórumokban, akkor látod, hogy a legtöbb nem kap semmit.

Ja, milliomos csajszik!

Engem is támogathattok! Legalább jó és hasznos dolgokra költeném amit kapok;) Van még mit csinálni a házunkon...

95. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 94. - Törpilla)
nov. 18. 06:01
Köszönöm,kedves vagy! Nem szeretnék semmit kérni,egyébként vannak nagyon jó turik ott jó rucikat tudok venni. Egy cukrászüzemben dolgozok mindig kapunk 1-2 sütit hétvégére :) Karácsonyra szoktak adni munkáltatói kölcsönt,ami havi 5000-el törlesztődik.
nov. 18. 05:15
Bele, bele olvastam. Szerintem itt is lehet segíteni neked, már ha szeretnéd. Sok magát milliomosnak csajszi van itt aki szeret jót tenni, hogy aztán azt is ide rakja másnak, ő mekkora szuperák.( nem én vagyol😆😉) Szerintem egy próbát megérne. Ide ki írod mit szeretnél, kisfiú vagy kislánynak cipő és ruha méret és hátha. Aki akar segíteni meg ide írja és te fel veszed vele privátban a kapcsolatot. Sok sikert, vannak itt nagyon segítőkész jó emberek is!
93. Enissa (válaszként erre: 92. - Kacsahercegno)
nov. 17. 18:06
Figylünk a részletekre ahogy a szlogen szól.
92. Kacsahercegno (válaszként erre: 87. - Enissa)
nov. 17. 17:14
Jól van, nem csak én hoxázom túl sokat :-)
91. globus (válaszként erre: 87. - Enissa)
nov. 17. 17:12
Nekem is ez jutott eszembe reggel :/
nov. 17. 17:07
Nagyon szépen köszönöm <3
nov. 17. 16:39
Értem,én csak kitartást kívánok neked.
88. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 87. - Enissa)
nov. 17. 15:06
Nem járok fodrászhoz,de ezt most nem értem.
87. Enissa (válaszként erre: 86. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 14:40
A fodrászat becsődölt, csak nem jött össze?
nov. 17. 14:01
Nagyon szépen köszönöm! Igen,csomagot szoktunk kapni,de régóta nem volt sajnos :( Itthoni munkát nem tudok vállalni egyenlőre mert autista a kislányom és rengeteget kell segítenem neki a tanulásban. Mert vannak céljai igaz nagyon szép eredményei vannak,de nem egyszerű az élet ilyen gyermek mellett. Mielőtt félre értenének,imádom,elfogadom,nem adnám semmiért <3
85. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 83. - Amaunet)
nov. 17. 13:55
Szia! Igen,tavaly én is neveltem baromfit de közös udvarban lakok,és mióta új szomszédom lett nem tartok,mert zavarja :(
84. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 81. - Fremon)
nov. 17. 13:51
Köszönjük szépen <3 Ma sikerült csirkecomb filét vennem 970 Ft és pulykamellet 600 Ft a Sparban leértékelve :) A mai ebédünk rántott szárny és 5 darab csirkecomb hagymás krumplival. Ma megvettem a szendvicsnek valót is az iskolába a kislányomnak <3
nov. 17. 10:09
Olvasva a bejegyzéseket, mégis jó döntés volt vidékre költözni, ahol tarthatok baromfit és művelhetem a kertet.
nov. 16. 19:36

Ami nálunk volt ma, és ezek sem drágák.

Májgombóc leves. Fél kg máj 600 Ft, zöldség, kb. ugyan ennyi, leves tészta 400 Ft, 1 tojás, egy kis liszt, fűszerek. 2000 eFt alatt volt.

Csirkemájat mi szeretjük sütni és rántani is, illetve szoktam pörköltet is csinálni belőle, krumplival

És nem mellesleg a máj nagyon hamar megfő, azaz kb. 30 perc alatt komplett menü.

A leves mellett most rántott csmell és cscomb volt. Ahogy már írtam 3 db felső comb és 1 fél csmell, amiből 5 szeletet csináltam.

A fiatalok pedig valami cornflakes csirkemellet csináltak. Rizibizivel ettük.

81. Fremon (válaszként erre: 54. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 18:55

❤️

Egészségetekre!

Nálunk is babgulyás készült:))

És, igen, konzerv babból.:)

Ügyes lányka.:)

Én cigány kenyeret csináltam hozzá, a gyerekek meg mikrós sütit.:)

80. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 18:00
Elöször is sajnálom hogy ilyen nehéz életkörülményeitek vannak.Látom sok jó tanácsot kaptál.Amit még én kérdeznék probáltál-e önkormányzati vagy alapitványi segítséget kérni?Ha esetleg kapnál például ételcsomagot,ruhákat az is segítség lehetne.Az én lakhelyemen van ingyenes/csereberés csoport.Sőt rászoruloknak is szoktak gyűjteni azt amire épp szükség van.A sparba én is szeretek járni ,mindig van valami akció.Ha kupon van akkor veszem meg a tisztálkodószereket,tisztítószert stb...Írod hogy rokkant vagy ,esetleg egyszerűbb otthoni munkát nem tudnál csinálni?Egy ismerösőm karkötőket készít(ő kerekesszékes) ez csak egy példa volt.
79. Enissa (válaszként erre: 78. - Channa*)
nov. 16. 17:18

Nagymamámnak is voltak csirkéi.

Amikor kikeltek főtt tojást kaprak, és kamillateát ittak.

Majd darát,csalánnal, búzát, kukoricát.

Nem tudtam az ízületeinél elvágni,olyan csontjaik voltak, mint az acél.

Az íze, hát zongorázni lehet a különbséget.

Elmúlt, rég volt, szép volt.

A tojás is más volt azt viszont nem szerettem, erős volt az íze. Pedig gyönyörű

volt.

78. Channa* (válaszként erre: 77. - Enissa)
nov. 16. 17:04

Én is ilyen vagyok.

Azóta nem eszek hurkát, amióta a nénikémék nem tartanak és vágnak disznót.

A férjem teljesen ki van akadva ezért:DDDD

Ő nem érzi a különbséget. A házinak árult szalámik, még azok is amiket ott csinálnak, ahol a nénikém lakik, nem ízlenek nekem. A férjem állítja, hogy ugyan olyan.

Nem is emlékszik rá, hogy milyen az, amit a nénikémék csináltak. Én ettem 30 évig, ő meg néhány évig. Már az állaguk sem olyan. Illetve, a nénikémék úgy csinálták, hogy minden saját volt. A pirosparika, hagyma és minden. A disznó normálisan volt etetve, nem haltáppal, stb.

Az általuk nevelt baromfi is sokkal finomabb volt.

Régen nem értettem a nagymamámat, hogy miért nem eszik pl. vásárolt csirkét, csak a lányainál, amit ők neveltek.

Évek óta rájöttem, hogy mire gondol....

És igen! A konyhával is úgy vagyok, mint te.

77. Enissa (válaszként erre: 68. - Birebora)
nov. 16. 16:13

Nem az állandó nénikre, bácsikra gondolok

Bár veszett finnyás vagyok, akinek nem látom a konyháját onnét nem eszek semmit.

Ezért megkövezhettek.

76. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 74. - Enissa)
nov. 16. 16:07
A Spar hentespultnál akcióznak,és nagyon szép húsok vannak. De még egyszer leírom én inkább a kicsomagolt leértékelt termékeket veszem. Van hogy 800 Ft-ért kapok szeletelt karajt ami 5 szelet,ha kirántom egy kis körettel már boldog vagyok.
nov. 16. 16:00
Szeretném megköszönni akik építő jellegű tanácsokat adtak,sokat tanultam belőlük! Ma már tudatosabban vásároltam,megfogadtam a tanácsokat,szívből köszönöm <3
74. Enissa (válaszként erre: 72. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 15:59

Én beszélgetek, nem ellened, csak tényt közöltem.

Én azt tapasztaltam a hentesnél olcsóbbak a húsok.

Ok, ott nem akcióznak.

73. Enissa (válaszként erre: 69. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 15:55

Nem tudom mekkora a hűtőd fagyasztója, de hurkát te is tudsz készíteni.

Én csirkemájat használok hozzá, hagymán megdisztelem,ízesítem só, bors, majoránna, paprika, szaftosra sütött császár, ezeket akár késsel is apróra vágható, főttrizs én hurkába szottyosra főzöm, lehet kapni tisztított belet is, nekem van töltőm is , de megoldható tortakrém kinyomóval is.

Ízlésetek szerint tudod elkészítési, olcsó, fagyasztva sokáig el áll.

Dolgozom, otthon van házi csabaikolbász receptem, ott pontos arányok vannak.

72. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 71. - Enissa)
nov. 16. 15:52
Rendben,úgy látom neked lehetetlen megfelelni! Nyilván nem a GMO mentesekre gondoltam,de én feladom! Nyertél!
71. Enissa (válaszként erre: 69. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 16. 15:41
A SPAR-nak is vannak árai, főleg a GMO mentes termékekkel tápláltak.
70. Enissa (válaszként erre: 64. - Levarosbukta)
nov. 16. 15:37

www.letenyemedia.hu/cikkek/nav/igy-nez-ki-egy-illegalis-husuzem.htm/

Ennél szörnyűbbet mutattak.

Csak hülyítésért nem írok le semmit.

De a szekszárdi 'gyógyolaj' üzem se volt piskóta.

Nos,ezért nem veszek no name termékeket piacon.

69. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 67. - Enissa)
nov. 16. 15:36
Én csak a Sparból veszek húst,sokszor találok leértékelt árut,amit még aznap megfőzök. Hentesre nekem nem futja :( Bár néha veszek hurkát és kolbászt 1-1 szálat szereti a kislányom.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook