Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Napi 5000 Ft 2 főre fórum

Napi 5000 Ft 2 főre (beszélgetés)

ma 19:21
Nem tudjuk, hol laksz, milyen üzletek vannak a közeledben. Több üzletben vannak akciók, azokat érdemes figyelni. Az Aldiban pl. vannak fél áron kenyerek, sütemények, csak korán kell menni, mert gyorsan elfogynak. Most olcsók a káposzták, abból sok mindent lehet készíteni. A közelünkben pl. van egy Real üzlet, ott akciósan lehet kapni csirkemell-csontot kb. 300 Ft-ért. Sokszor annyi hús van rajta, hogy bőven lehet rántani. Vagy van, amikor köröm van 300 Ft-ért, ebből lehet pörköltet készíteni. A Pennyben akciósan lehet tojás nélküli tésztákat kapni, 500 gr. kb. 300-400 Ft. Lehet olcsón is vásárolni, csak figyelni kell az akciókat.
23. Enissa (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:21

Mond már el mi volt abban a bántás, hogy leírtam, ahogy kezdted, nem lehet segíteni. Végül csak leírtad, hogy 70 ezer marad.

14 éves gyereklány már önálló. Miért ne lehetne egyedül hagyni?

Bundás kenyér-tojáskrém, tepertő krém- melegszendvics-krumpli sütve , ízesíteni, mint a brassóit,- tört krumpli - krumplipaprikás rizzsel, tarhonyával-lángos-olajban sült krumplis pogácsa, lejvárral, tejföllel-bármilyen leves-főzelékek tükörtojással- otthon készített nudli, hagymásan vagy édesen- tört krumpli fasírtízesítéssel, hamis fasírt- hamis gulyás -tojásos nokedli -lecsó- rakott tészta bármilyen zöldséggel -tea zsíros kenyérrel...de nem lehetsz kezdő háziasszony, csak tudod mi mennyibe kerül.

ma 19:15
És az előre tervezés, jó ötleteket adhat, h épp mi akciós a boltban. Van multi a közeledben?
ma 19:13
Akkor kb 2000 ft van napi kajára. Mi is ketten vagyunk a férjemmel. Én azzal szoktam spórolni h egyszerre 2 napi kaját főzök. Aztán szoktam variálni. A hétfőn főzött levest esszük mondjuk szerdán is. Vagy ha egyik nap pörkölt van a maradékához két nap múlva főzelék készül.
20. xochipilly (válaszként erre: 16. - Anyagi)
ma 19:02
Igaz. Sokszor készítek én is kelt tésztás ételeket. Lisztet lehet kapni 200 Ft-ért is (a célnak teljesen megfelel) az élesztő is olcsó, azon kívül gyakorlatilag csak víz, só, kis cukor és étolaj kell bele.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Anyagi)
ma 18:51
Nagyon szépen köszönöm!
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Flóra76)
ma 18:50
Nem tudok,mert rokkant vagyok.Meg nem tudom kire hagyni a kislányom,még csak 14 éves
17. andilaci (válaszként erre: 16. - Anyagi)
ma 18:48
16. Anyagi (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:46

A legnagyobb olcsóság a kelt tészta minden változata!!!

Sósan, édesen, kenyér helyett...

Reggeli, vacsora és elvinnivaló!

Leget tölteni hússal, zöldséggel, kolbászkarikákkal, túróval, fűszeres tejföllel, sajttal, lekvárral, gyümölccsel...

És mind egy új kaja!!!

15. Flóra76 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:45
Ez írtó kevés kettőtök élelmezésére. Nem tudsz vállalni még valami plusz munkát ?
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Xochipilly)
ma 18:41
Nagyon szépen köszönöm!
13. xochipilly (válaszként erre: 12. - Xochipilly)
ma 18:19
*lehet találni
12. xochipilly (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:17
Az nagyon jó, hogy nem albérletben vagytok. Olcsó étel pl. (szerintem) : köménymagos leves (tojásleves), krumplis tészta, lángos, lencse- krumpli- vagy borsófőzelék fasírttal (pulyka darálthúsból de sertés darálthúst is ki lehet találni normális árban), tejbegríz kakaós szórattal. A húsok közül a csirkecomb ami olcsóbb. A sajátmárkás élelmiszerekkel is sokat lehet spórolni, kevés kivétellel a minőségükkel sincs semmi gond.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Channa*)
ma 18:09
Gondolom ezért kértem segítséget mert nekem ennyi jut egy hónapra.Ha kiveszem a kiadásokat akkor havi 70.000
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Enissa)
ma 18:07
Saját lakás,töltős óra,nincs gáz csak víz és szemétszállítás. Én olcsó ételeket kértem nem egyéb bántást. Segítséget,hogy napi 5000 Ft-ból ki hogy élne meg.
9. Enissa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:45

Már hogyne tudnád?

Gondolom egyben kapod az összeget, ami per/hó, esetleg + gyermektartás.

Azért azt tudod mennyi az állandó kiadásod. Pl. havi albérlet, lakástörlesztés, kb. mennyi az áram, víz , villany.

Vagy ez lesz az első hónapod, amit neked kell megoldani?

Így nem lehet segíteni.

Nem lehet leírni, 5000-200 gáz, -300 áram, -10 bérlet, -300 eü. betét.

8. Channa* (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:41

Nem így szoktunk számolni.

Van x összeged, pl. 150.000. Ebből le kell vonni a kötelező kiadásokat, mint rezsi (lakbér, villany, gáz, telefon, menza, stb.) és ami ezután marad, azt osztjuk be kajára és egyéb kiadásokra.

7. Enissa (válaszként erre: 3. - Enissa)
ma 17:41
Még azt is írd le mit nem szerettek, vagy tilos enni, mert hiába írja le valaki, hogy pl. készíts halkrémet kenyérre, ha nem szeretitek.
6. Channa* (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:39

Tehát, van összesen havi 150 ezred és abból kell kifizetned mindent?

Mennyi marad csak kajára? Mármint otthoni étkezésre?

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Enissa)
ma 17:39
Nem tudom levenni,minden benne van a napi 5000-be.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Channa*)
ma 17:37
Természetesen rezsivel,gyógyszerekkel együtt.Nem csak az ételre,mindenre ami kell egy hónapban.
3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:36

Channa kérdése jogos.

Írd le mennyi marad élelmiszerre.

A bevételedből vond le a rezsit, telefont, bérletet, ha van, törlesztést netán.

Vedd le belőle az állandó tisztálkodási szereket, gyereknek óvodát, napközit.

2. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:21

Mi az a minden aminek bele kell férnie?

Ha ezen felül a rezsi ki van fizetve, illetve ovi/suli étkezés, akkor ez nem olyan kevés!

Csak kajára bőven elég 2 "nőnek", főleg úgy, hogy az egyik gyerek.

Egyedül élek a Kislányommal rokonunk segítségünk nincs.Napi 5000 Ft jut kettőnkre amibe mindennek bele kell férnie. Segítséget kérek olcsó ételek és egyéb tanácsok tekintetében. Nagyon szépen köszönöm aki tud segíteni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook