Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Alternatív gyógyászat fórum

Alternatív gyógyászat (beszélgetés)

nov. 16. 10:41
Majd csinálom...
11. Ágio8405 (válaszként erre: 8. - Tündike40)
nov. 16. 08:55
Miért tavasszal? Miért nem ma??? Azt ugye tudod hogy a beachbodyt az nem tavasszal kell elkezdeni “csinálni” hanem már ősszel. Ja és ne azért csináld hogy fogyj, hanem hogy egészségesebb legyél. Testileg, lelkileg. A fogyás csak járulékos pozitívum. Tudom nehéz elkezdeni, nekem is minden nap nehéz elkezdeni, de muszáj.
10. Tündike40 (válaszként erre: 9. - Enissa)
nov. 16. 08:47
A gyógymasszőr ajánlotta. a köpölyözést. hát,csak nem lesz baj
9. Enissa (válaszként erre: 5. - Tündike40)
nov. 15. 16:30
A köpölyözést ki ajánlotta? Vigyázz, nehogy sérvet kapj a műtét helyén, elég nagy erőbehatás ám az. Gondolom a vérbőség miatt ajánlották, de azt elérheted pl. erős paprikával is. A kapszaicin brutálisan megdolgoztatja a hő-és fájdalomérző receptorokat. Hatását úgy fejti ki, hogy stimulálja a fájdalomreceptorokat, így csökken a fájdalomra való érzékenység.
8. Tündike40 (válaszként erre: 6. - Ágio8405)
nov. 15. 16:21
Igen,szerencsére helyre jött a sipolyom. Majd tavasszzal akarok kicsit többet mozogni nyárra pár kilót leadni
nov. 15. 16:19
Az emésztés és mar rendben van? Emlékszem ezzel is volt probléma és ezek miatt komoly fájdalmak.
6. Ágio8405 (válaszként erre: 5. - Tündike40)
nov. 15. 16:18

A sipoly helyre jött tejesen? Multkor féltél, hogy újra kiújult.

Sporttal hogy állsz? A műtét előtt mondtad hogy a gyógyulás után tervben van.

5. Tündike40 (válaszként erre: 2. - Enissa)
nov. 15. 14:49
Szia! Köszönöm az ötleteket. Hát,igen sajnos sokféle gyógyszert szedek. A második műtét utáni nap még csak a szobába sétálgattam,meg a mosdóba mentem ki. ott volt a zuhanyzó és mosdó a szobán belül. következő nap már rollátorral járkáltam a folyosón. aztán egyedül is. Ez június végén volt. mozgok én eleget. köpölyözni a hasamat kell,meg masszírozni. hol jobban hol kevésbé de fáj. remélem,nem lesz újabb műtét. köszönöm,igyekszem gyógyulni.
4. Enissa (válaszként erre: 3. - Alnisa)
nov. 15. 14:35

Mert?

Hogy a gyulladások megszűnjenek, nem kell az immunt erősíteni?

Még a rákosbetegeknek is segít/het.

3. Alnisa (válaszként erre: 2. - Enissa)
nov. 15. 14:24
Tudom a jó szándék vezérelt, de ezek az ő problémáján nem segítenek.....
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Tündike40)
nov. 15. 14:22

Szia Tündike!

Sok okosságot nem tudok megosztani, azt írom le, amit én bevetek úgymond egészségmegőrző céllal.

D és C vitamin. Méhpempő, immunerősítésre.

Esetleg a bélflórádat sem ártana rendbe tenni, mert lehet több gyógyszer már megviselte.

Mozgás-mozgás-mozgás.

Nem tudom a műtét után mikor álltál lábra, az a legjobb, ha már aznap, de másnap már mindenképpen, megelőzve az összenövéseket.

Persze fáj, hogy a viharba ne fájna? Akkor is muszáj mozogni, mert "berozsdásodik" az ember. Köpölyözni, midet kell?

Gyógyulj meg mielőbb!

nov. 15. 10:05
Sziasztok! Röviden a történetem: 2 év alatt 2 nagy műtéten estem át. Az elsőt elrontották,a méhkivételnél. Rectovaginális fisztula azaz végbél-hüvely sipoly lépett fel. Sokáig húzódott,halasztódott de végül most nyáron megműtöttek. Előtte is voltak alhasi fájdalmaim,de azt mondták alsóhúgyuti fertőzés és elmúlik. Hát,nem sőőt sokkal rosszabb lett. Ajánlottak egy gyógymasszőrt. Azt mondta,erős összenövéseim lehetnek,megpróbál egy masszázst. Valamellyest jobb lett vagy 3 napig utána de ma megint rosszabb. Itthon is masszírozni kell meg köpölyözni. Dec. közepéig figyelgetni kell és ha nem javul lehet újra műterni kell :( Tapasztalat,volt már így valaki? Köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook