Megszületett, és már felnő lassan II. - Ballagás! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megszületett, és már felnő lassan II. - Ballagás!
Szép napot .... igen köszi moonlight13
muszáj így tenni mert adtam egy életet neki amiért részben szülői felelősségeim kötelességeim van,meg hogy jó úton tartsam (mint anno engem tesóimat szüleink!)
De tényleg mások többet adnak,én csak ennyit tudok s beéri gyerekem vele!
Ápolt ,gondozott fiam írtad...igen szerencsére "Nem a cigin meg drogon meg kitudja min jár az agya,ha nem mi lesz tovább ma holnap holnap után és év végéig :)" megyek munkálkodás vár szép napot néktek és köszönöm ♥
..... istenem részesülni akartak ebből velünk :) :)) ♥
(volt dadusnéni,volt ovonéni is eljötte stb... )
Nos köszi kritikákat...én ilyen vagyok voltam leszek!!! Felhajtás? nos igen én gyerekem s ahhoz mérten adtam szívem diktálta.... mindennek úgy adja ahogy szíve diktálja! sőt ennél még nagyobb dolgokat amit viszont én tartok túlzásnak...!
Én apróságot adtam ahogy tudtam más(???) nagyobbat AD!!! de hogy a plüss dolgok nos...van olyan isi ahol még másabbat igazgató sőTTT régi diákjaiért az ülések képes félbe szakítani!!!! stb.... X.kerben van ez az iskola!!! ahogy megtörtént velünk minden sacc tömören azt írtam le sorba!!! FELHAJTÁS?? Hát.... sokára lesz az még köv.ballagás,de nyugi nem írok több cikket :) amugy a többi osztálytársai ugyan úgy kapták mint fiam a szívből jövő dolgokat ott ,és családjától még az nap tudomásom szerint nagy összegű pénzt is,én fiam csokrába pénz volt bele kötve :) :) egy ismitől :) mert így szerette volna! :):D sokan voltak,és jöttek is volna el,mert aki ismeri fiamat az "TOTÁL MEGÉRTI AMIT ÍRTAM,ÉS LÁTJA HALLJA TUDJA!" ennyike!! :) köszi gratulációt,kritikát ez van... :) ;)
Keresés: Ballagás
keressetek itt rá... nos én azt hiszem porszemnyit adtam :D fiamnak,de ennek örült...ő 1sport szeletnek is örült volna ha azt kapja !!!! :) rosszul nevelem lehet :D én imádom érte élek!!!!!!!!!♥
Gratulálok, hogy elvégezte a fiad a 8 általánost, de mekkora ballagást csinálsz majd, ha a középiskolát végzi el???
Nem bántásból mondom, de minek ekkora felhajtás??
Elhiszem, hogy a cikk írója elégedett most a választott iskolával. De azért a plüss állatok halmaza túlzás az igazgatói irodában!:)
Az pedig, hogy egy szakmát adó intézményben elsősorban szakmai dolgokról esik szó, talán bocsánatos bűn. Attól inkább hitelesebbnek tűnhet. Nem? :)
Mindenkinek köszönnöm megható volt és csoda szép és és és nem lehet szavakba írni!!!!!!!!!!!!!
♥
15 éves már, de hogy mit hordoz most magában? Várja a ballagást, várja az újat, de hogyan éli meg? Ballagást megtervezni. Mi lesz a menü? Ki jön? Ki nem? Tökéletes lesz-e, emlékezetes?
Ugrás a teljes írásra: Megszületett, és már felnő lassan II. - Ballagás!
További ajánlott fórumok:
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Hoxa kisbabája megszületett!
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Megszületett, és már felnő lassan...