Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megkérdeztem a ChatGPT-t, hogy mit írjak be egy másik AI... fórum

Megkérdeztem a ChatGPT-t, hogy mit írjak be egy másik AI... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

6. zena01 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 12. 16:46
Köszi még így sem értem teljesen, de már dereng.
febr. 12. 11:13
Ez nagyon speckó kép. Tizedjére sikerült csak. Egyre hosszabb és pontosabb leírással.
febr. 12. 11:07
Általában a képgeneráláshoz nem kell a felesleges sallang szöveg, hanem pont a világos, lényegre törő, minél rövidebb utasításokkal dolgozik jól.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Zena01)
febr. 12. 10:58

Megkérdeztem a mesterséges intelligencia programtól, hogy mit írjak be egy másik, szintén mesterséges intelligenciát használó (most speciel képgeneráló) programnak, hogy olyan pontosan tartalmat csináljon, amit én szeretnék.

Az első beszél magyarul, a másik csak angolul és egy adott szituációt szeretnék képként legenerálni. A magyar nyelv sokkal gazdagabb ilyen szempontból, emiatt néha nehéz angolul megmondani, mit szeretnék. A ChatGPT olyan szépen megfogalmaz mindent angolul, jó hosszan. Nekem se kedvem, se türelmem, se ennyire jó angol tudásom nincs. Helyettem dolgozik.

Aztán átmegyek a másik programba, beadom, amit helyettem megcsinált az AI. Ezután a második AI helyettem elkészíti a képet, amit szeretnék.

Ez már borzalom, nem?

febr. 12. 10:49
Na ehhez én hülye vagyok. Mintha kínai nyelven lenne írva.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook