Megkérdezni hogy vagy mennyire általános dolog? (beszélgetés)
Miert van nalunk tobb napszak?
Szokas.
Te is laktal itt. A koszones helyett, vagy azzal egyutt bemormoljak, hogy vagy, es mennek tovabb.
Ha egy kicsiket oszinten valaszol az ember, ok is alulkosnak magukrol. amennyi az idobe belefer. hasznos dolog.
Baratokat, jo ismerosoket, pasit is szereztem igy.
A kedvesseg semmibe nem telik, es sokszor ot kezdodik, hogy hogy vagy?
Medve anyám...
Te farkasok közt élsz?
Ha tánc közben szorosan magához húz, az fog valamit jelenteni.
Jó éjszakát.
"Ezt hívják szép magyar nyelven small talk-nak."
Ezt már mintha hallottam volna valahol. ;)
Szerintem vagy furcsán festett a FI vagy a szerelőnek unatkozott. Valószínűleg nem lánykérés akart lenni.
Nekem is nagyon fura volt '73-ban, amikor csinos fiatal nő szájából jött.
Amikor említettem barátaimnak, gyorsam megmagyarázták, hogy az a nő carik rám egyébként.
Tulajdonképpen semmit nem jelent. Amikor megyek be üzletebe, a kifelé jövők mondják nekem, olyan emberek akiket soha nem láttam. Ugyanazt ismétlem neki, csak a hangsúlyt a you-ra teszem.
Azt vettem észre, hogy minél előkelőbb az üzlet, annál gyakoribb.
Pl. Boston Store-ba másféle emberek járnak, mint pl. K-mart, vagy Wallmart.
Befelé, vagy kifelé, ugyanaz a helyzet.
Ez felszínes.
Ha ismerős kérdezi, számomra a tekintetétől függ: figyel-e, és ha elmondom, visszakérdez-e.
"És amúgy jól vagy? Minden oké?"
Lehet megviselt, sápadt voltál, aggódott nehogy neki kelljen mentőt hívni.
ohh, mindegy
döntetlen lett a meccs, nekem ma az öt is páros :D
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Szeretném megkérdezni, hogy egy párkapcsolatban, számít, hogy mennyi idő után jegyzi el egymást a pár?
- Emberek miért akadnak ki ha megkérdezik, hogy vannak?
- Szerintetek megkérdezzem a nőgyógyászomat kerek-perec, hogy mennyiért vállalja a szülést, vagy döntsem el majd én mennyit adok neki?
- Szerintetek ciki megkérdezni egy fiút, hogy alhatok-e nála?
- Kardiológiai vizsgálaton mennyire általános dolog, hogy az orvos a mellet megfogja?