Szerintetek ciki megkérdezni egy fiút, hogy alhatok-e nála? (beszélgetés)
Tényleg! :)
Nem kaptál választ!
Saját lakása van, és 9 évvel idősebb mint én!
Na, most fogok én kapni:D
Nem, még nem szeretkeztünk:)
Egyébként meg nem az a kérdés, hogy: Alhatok-e Veled? ..csupán annyi, hogy Alhatok-e Nálad?
Szia, szerintem simán aludj ott, ha el akarod b@szni a vizsgádat:)
Mert tuti nem alvás lesz:PPPPPPPPPP
De am arraszavazok h simán aludj ott...
mi 4 nap után együtt aludtunk a párommal és 3 éve együtt vagyunk:)
Jól tetted! :)
Én is így szoktam,csak kávéval :P
... de Te hívtad be... és nem a fiú nyomult, hogy "igazán főzhetnél nekem egy teát!" Különbség, mindamellett, hogy férfinél még jobban tolerálható az ilyen megnyilvánulás szerintem. :)
...nemtom, de nekem az összes női mivoltom berzenkedne egy ilyen "alhatok Nálad?" kérdéstől...
Biztos lefeküdtetek már egymással... nem?
Szerintem amúgy nem ciki. Én is agyaltam nemrég, h egy fiút behívjak- e magamhoz teázni, de tényleg csak teázni akartam. Amikor hazakísért, még sokat beszélgettünk a ház előtt a hidegben, majd mondtam neki, hogy ne értse félre, nem burkolt célzás de ha gondolja, szívesen csinálok neki egy teát. Csak egy teát.
Megértette és bejött, nem volt semmi csak nem a hidegben álltunk és nem fáztunk meg.
Beszéld meg vele, sztem egyáltalán nem ciki.
Nem nyilatkozol arrol, hogy tudnal-e mashol aludni, gondolom evkozben sem utazol ketszer harom orat....
A vizsga csak egy jo indoknak tunik.....
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Szeretném megkérdezni, hogy egy párkapcsolatban, számít, hogy mennyi idő után jegyzi el egymást a pár?
- Emberek miért akadnak ki ha megkérdezik, hogy vannak?
- Szerintetek megkérdezzem a nőgyógyászomat kerek-perec, hogy mennyiért vállalja a szülést, vagy döntsem el majd én mennyit adok neki?