Meggyes-kefíres-gyors recept


1 p kefír
2 db tojás
1/2 p olaj
1/2 p kristálycukor
1 cs vaníliás cukor
a végén bele az 1 cs sütőporral elkevert
1 p sima és
1 p rétesliszt
A Meggyes-kefíres-gyors elkészítési módja:
Zsírozott, zsemlemorzsázott tepsibe önteni, rá a gyümölcs,előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 45-50 percig sütjük.
Nem a legnagyobb tepsibe való adag! Én mostanában sütőpapírt használok, így nem kell zsírozni, zsemlemorzsázni - jó esetben mosogatni sem. Úgy teszem bele a papírt, hogy az oldalakra is jusson.
Más gyümölccsel is jó! Télen konzerv őszibarackkal, vagy ananásszal is szoktam sütni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: tünkány, 2009. jún. 27. 20:16
A meggyes-kefíres-gyors elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.